Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 16 Ağustos fiyat görünümü: BCH için kritik seviye 100 HO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 16 Ağustos fiyat görünümüne dair öne çıkan detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün için en kritik hareket olarak 541 dolar seviyesine çıkmasını söyleyebiliriz.
  • 541 dolar seviyesinin saatlik grafikte 100 HO noktasında olması, BCH’nin hareketli ortalamalar ne kadar duyarlı olduğunun bir göstergesi niteliğinde
  • Bu son yükseliş ana düşüş trendini kırma eğilimi gösterse de sonrasında gelen satışlar, BCH/USD paritesinin yeniden gerilemesine neden oldu.
  • BCH 506 dolar seviyesine tutunduktan sonra ise sabah saatlerindeki yükseliş momentumu ile yeniden pozitif bölgeye geçme eğilimi gösteriyor.

Bitcoin Cash’in 24 saatlik zaman diliminde dolar ve Bitcoin karşısında yüzde1 oranında hafif yönlü bir artış gördüğünü kaydediyoruz.

Bitcoin Cash 16 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash son yükseliş hareketi ile fiyatını 500 doların üzerine çıkarmayı başardı. Ve bu seviyeyi kendisine yeniden sağlam bir destek olarak belirledi. Sonrasında gelen dalgalı fiyat hareketleri her ne kadar BCH’nin ana düşüş trendini kırmaya yönelik olsa da bu eğilim henüz kırılamadı.

Aynı zamanda ana düşüş trendinin kırılabilmesi saatlik grafikteki 100 ve 200 HO seviyelerinin geçilmesi ile doğru orantılı olacaktır. Yeni günün başlaması ise yatay bir seyre geçen BCH fiyatı yazımız öğle saatlerine doğru yeniden bir yükseliş hareketine başladı.

Bitcoin Cash sabah 10 mumunda yaşanan yükseliş ile yeniden ana düşüş trend çizgisini kırma yönünde hareket yapıyor. Bu seviyenin aşılması için önümüzdeki birkaç saatlik fiyat hareketlerine bağlı gözüküyor.

Önümüzdeki birkaç saat içinde yükseliş devam eder veya en azından yatay pozisyonda fiyat korunabilirse, teknik olarak kısa vadede yeni zirveler görebiliriz.

BCH için önemli teknik göstergelerde de önemli sinyaller görüyoruz. Buna göre MACD 0 bölgesinin üzerine çıkmış olup, “AL” sinyali veriyor. Diğer teknik göstergeler ise alış yönlü olumlu sinyaller veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin