XRP
11 Aralık XRP fiyat analizi: XRP yeni bir yön arayışında

XRP 16 Ağustos fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 16 Ağustos fiyat hareketlerine dair öne çıkan detaylar şu şekildedir.

  • XRP fiyatı dün dolar karşısında 30 sent seviyesine kadar yükseldi.
  • XRP/USD saatlik grafiğinde 100 ve 200 HO’ların üzerine çıkan fiyat bu seviyelerde satıcılar ile karşılaşarak 0,2780 dolar seviyesine kadar geriledi.
  • XRP için son fiyat hareketleri 28 sent civarında sağlam bir destek bulduğunu gösteriyor.

XRP, son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında fiyatını stabil tutarken, BTC karşısında ise düşük de olsa bir miktar gerilediğini görüyoruz.

XRP 16 Ağustos fiyat hareketleri

XRP piyasa sermayesinin yeniden 200 milyar doların üzerine çıkması ile dalgalı hareketler gösterse de pozitif bir görünüm sergiliyor. Böylece 25 sentlik fiyatından 30 sente kadar yükseliş gösteren XRP, bu fiyat seviyelerine ise henüz tutunabilmiş değil. Öyle ki yükselişin ardından gelen düşüş fiyatın 0,28 dolara kadar gerilemesine neden oldu.

Bu seviyelerde iyi bir destek bulan XRP, şu an için saatlik grafikte takip ettiğimiz 100 HO hareketli direnç seviyesini aşmaya çalışıyor. 0,2860 seviyesinde bulunan 100 basit hareketli ortalama fiyatı kararlı olarak geçilirse sonraki ilk hedef 0,2930 dolarda konumlanan 200 HO olacaktır.

Gün içi hareketler bu iki hareketli ortalamanın aşılabilmesi ileriki günlerde yükselişin devamı için oldukça önemlidir. Aksi halde bu direnç seviyeleri aşılamaz ise fiyat yeniden 0,25 dolar yoluna girebilir.

Yazımızın yayına hazırlandığı saat diliminde ise işlem hacimlerinin yavaş yavaş artmasına bağlı olarak, XRP’de bir yükseliş hareketine şahit oluyoruz.

Bu hacim artışı ile gelen alış pozisyonları XRP için önemli teknik göstergelere de yansımış durumda. Buna göre stokastik son harekete tepki vererek aşırı satım bölgesinden çıktı, RSI yönünü kuzeye çevirerek 54 seviyesinde bulunmakta ve MACD göstergesinin al sinyali vermeye hazırlandığı görülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin