bitcoin cash 25 Ekim
Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

Bitcoin Cash 14 Eylül fiyat görünümü: BCH 470 doları görebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 14 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dünün en kritik hareketi olarak içinde bulunduğu üçgen formasyonunun üst bandını kırarak ilerlemesi oldu.
  • Üçgen formasyonu üst bandı geçildikten sonra ise BCH 470 dolar seviyesine kadar yükseldi.
  • 470 dolar seviyesinde sağlam bir direnç ile karşılaşan Bitcoin Cash, bu seviyeyi geçmekte başarılı olmayınca fiyatında meydana gelen gevşeme ile 450 dolara kadar geriledi.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yazım esnasında yüzde 2,90 oranında bir artış gösterirken, Bitcoin karşısında ise yüzde 2,29 oranında yükseldi.

Bitcoin Cash 14 Eylül fiyat hareketleri

BCH dolar karşısında dün üzerinde durduğumuz üçgen formasyonunu olumlu yönde geçerek, yükselişini hızlandırdı. Fakat bu yükseliş hareketi 470 dolarda sağlam bir dirençle karşılaştı. Öyle ki saatlik grafikte 12 zaman mumu kadar ısrarlı bir şekilde bu seviye geçilmeye çalışıldı. Fakat başarılı olunmadı. Bu seviyedeki yüksek direnci gören traderlar ise bu seviyeden satışa geçerek BCH/USD paritesinin 450 dolara kadar gerilemesini sağladı.

Bitcoin Cash’in 14 Eylül öğle saatlerindeki konumu ise (450 dolar) oldukça kritik bir seviyeyi işaret ediyor. Çünkü bu seviye grafikte gösterdiğimiz kısa vadeli yükseliş trend çizgisine denk gelirken aynı zamanda 100 saatlik basit hareketli ortalamaya da denk geliyor.

Bitcoin Cash’in dolar karşısında önemli bir destek noktası olan 450 dolara tutunabilmesi durumunda yükselişine hız verip gün içerisinde ilk etapta 200 HO’nun konumlandığı 260 doları sonrasında ise yeniden 470 doları geçmeyi deneyebilir.

450 dolar desteği aşağı yönlü kırılırsa 440 dolar düşüş trend çizgisine doğru kayma gösterebilir. Ayrıca aşağı yönlü hareketin devamı 410 dolar kadar uzanabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin an itibarıyla “SAT” sinyali verdiği BCH/USD paritesinde stokastik osilatörün aşırı satım bölgesine geçtiğini görüyoruz. Olumlu havanın hala korunduğu düşüncesi ile gelebilecek olan bir yükselişin Stokastik göstergenin aşırı satım bölgesinden çıkması akabinde gerçekleşebileceğini düşünüyoruz.

Diğer yandan RSI, 41 seviyesi ile düşüş yönlü sinyaller verirken, yükseliş için 50 seviyesinin üzerinde bir teyit alınmalı, CCI göstergesinde ise şu an negatif olan durumun “0” seviyesi üzerine çıkması beklenmelidir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin