bitcoin cash 25 Ekim
Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

Bitcoin Cash 14 Ağustos fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 14 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün görülen fon çıkışları nedeniyle önemli direnç seviyesini geçemedi.
  • Hafta sonundan beri yatay görünümünü sürdüren coin 100 HO seviyesini geçemeyerek büyük düşüş yaşadı.
  • BCH son düşüş ile birlikte psikolojik destek seviyesi olan 500 doların altında gerileyerek 470 dolar seviyesine kadar geriledi.

Bitcoin Cash 14 Ağustos fiyat görünümü

Bitcoin Cash son 24 saat içerisinde dolar karşısında yüzde 15 oranında düşüş yaşadı. Bitcoin karşısında yaşanan düşüşün oranı ise yüzde 8,73 olarak görülürken BCH şu an 0.082 BTC civarlarında el değiştiriyor.

Bitcoin Cash fiyatının kararlı yatay hareketler göstermesi piyasanın da bir yöne doğru hızlanacağının ilk sinyalleriydi. Hafta yaklaşık 12 milyar dolar oranında giren fon, tüm kripto paralar için bir umut kaynağı oluşturmuş olsa da bu akımın devamı gelmedi.

Yeni fon girişlerinin devamının gelmemesi ise kripto para piyasasında mevcut pozisyonda olan yatırımcılarında çıkışı ile birlikte son düşüş başlamış oldu. Ayrıca düşüşün diğer bir faktörü olan short pozisyonların (satış pozisyonu), long pozisyonlara göre artış göstermesi düşüşü hızlandıran diğer bir faktör olarak görülebilir.

Bitcoin Cash görünümünü anlatmaya devam edersek, düşüş öncesi mevcut yatay konum BCH’nin saatlik grafikte kendisinde dinamik direnç yaptığı 100 HO seviyesini geçemediğini gördük.  Şayet 580 dolar noktalarına gelen bu kritik seviyeler geçilebilseydi, Bitcoin Cash için şu an farklı dinamiklerden bahsediyor olacaktık.

Son düşüş ile birlikte 475 dolar seviyesine geriledikten sonra bir miktar düzeltme hareketi gösteren kripto para, şu an 490 dolar civarında direnç göstermeye çalışıyor. Gün içi hareketler ise Bitcoin Cash’in bu haftaki rotasını belirleyecek gibi duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin