bitcoin cash 13 Eylül
Bitcoin Cash 13 Eylül fiyat görünümü: BCH hızlı düşüp yavaş toparlanıyor

Bitcoin Cash 13 Eylül fiyat görünümü: BCH hızlı düşüp yavaş toparlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 13 Eylül fiyat görünümü için belirlediğimiz önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash son 48 saatte yaşadığı derin düşüşün yaralarını henüz sarabilmiş değil
  • BCH/USD paritesi dün 410 doları test ettikten sonra bu seviyeden yaptığı yükseliş ile 440 dolar seviyelerine kadar yükselebildi.
  • 440 dolarda yükselişine ara veren BCH’nin henüz yeterli bir toparlanma yapamadığını düşüş trendi çizgisinin denk geldiği 455 dolar seviyesine ulaşamamasından anlıyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında yüzde 3,77 oranında yükselirken, Bitcoin karşısında ise yüzde 1,54 oranında bir kazanım sağlıyor.

Bitcoin Cash 13 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin Cash son 2 günde 470 dolar seviyesinden başladığı düşüşünü dün derinleştirerek 410 dolara kadar geriledi. Bu dip seviye sene başından beri görülen en düşük yeni seviye olarak kayıtlara geçti.

410 dolar alıcılar için bir alım noktası olarak algılandıktan sonra ise kripto parada 30 dolarlık bir artışa şahit olduk. Sonrasında ise yükseliş yerini yatay hareketlere bırakarak öğle saatlerine doğru BCH/USD paritesinin 435 dolar seviyelerinde hareket ettiğini görüyoruz.

Dün öğleden sonra gelen yükseliş ancak günün kayıplarının giderilmesine yeterli olurken, Bitcoin Cash’in henüz haftanın kayıplarını telafi edecek bir momentumu yakalayamadığını görüyoruz.

Öte yandan 13 Eylül gününü düşük hacimli ve yatay hareketler ile devam ettiren Bitcoin Cash’in yeni bir yükseliş trendine girmesi için BCH/USD saatlik grafiğinde görülen ve 450 dolar noktasına denk gelen düşüş trend çizgisini kırması oldukça kritik. Eğer böyle bir kırılım gerçekleşirse sonrasındaki ikinci direnç noktası olarak 470 dolar seviyesini görüyoruz.

Olası bir düşüş senaryosun ise 425 – 415 dolar bandı Bitcoin Cash için bir destek alanı olarak takip edilebilir.

Sonuç olarak gün bitimine kadar BCH/USD saatlik grafiğinde orta vadeli düşüş trendi ile kısa vadeli yükseliş eğilim çizgilerinin oluşturduğu üçgen formasyonunun hangi yönde kırılacağı Bitcoin Cash’in bir sonraki günkü fiyat yönelimini belirleyecek düzeyde gibi görünüyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD zayıf bir görünüm sergilerken henüz BCH yönü ile ilgili bir sinyal vermiyor. Öte yandan Stokastik osilatörün mevcut fiyat mumu ile uyumsuzluk gösterdiğini görüyoruz. Buna göre yazım esnasındaki mum yükseliş mumu iken, Stokastik göstergenin buna henüz tepki vermeyerek aşağı yönlü bir görünüm olduğunu görüyoruz. Bu yükselişin henüz teyit edilmediğini gösterirken, RSI ve CCI ise Stoch ile ters yönde olup yönlerini yukarı çevirmiş durumda.

Eğer takip eden saatlerde Stokastik göstergenin yönünü kuzeye çevirdiğini görürsek, yeni bir yükselişin olma olasılığını yüksek görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin