Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 12 Eylül fiyat görünümü: BCH düşüşü daha da derinleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 12 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz.

  • Dün ABD işlem saatleri açılışı ile düşüşünü derinleştiren BCH, an itibarıyla 415 dolara kadar düşmüş durumda
  • Yine dün 470 doların önemli bir direnç seviyesi olduğundan bahsettiğimiz söylemlerden gelen hızlı düşüş sayesinde oldukça uzaklaştık. Ve bu hızlı değişen durum yeni dinamiklerden bahsedilmesine neden oluyor.
  • Sene başından beri en düşük seviyesinde bulunan BCH, büyük yükseliş önceki Ekim fiyatlarına geri döndü.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında yüzde 11.35 gibi büyük bir oranda kayıp yaşarken Bitcoin karşısında da yüzde 10’luk bir düşüş yaşıyor.

Bitcoin Cash 12 Eylül fiyat hareketleri

Dün öğleden sonra zaten devam eden düşüşün daha da hızlanması yeni gün başlangıcı ile devam etti. Ve Bitcoin Cash geldiği 415 dolar değeri ile son 24 saatte en çok kaybeden büyük kripto paralar arasındaki yerini aldı.

Dün 470 dolarda bulunan 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oluşturduğu direnç seviyesi test edilebilir mi? şeklinde düşünülürken, bugün çok farklı bir görünüm ile karşı karşıyayız. Son yaşanan düşüşün hızlı olması artık BCH’nin dolar karşısında nerede soluklanacağı sorusunu sormamıza neden oluyor.

Mevcut görünüme göre en yakın destek noktası 410 dolar olarak tespit edildi. Ve Bitcoin Cash’in şu an ki fiyat hareketleri bu seviyenin gün içerisinde denenebileceğine işaret ediyor.

Genel kripto piyasası ile ilgili henüz elle tutulur olumlu bir gelişme olmamasından dolayı herhangi bir toparlanma sinyali alamadığımız kripto paraların şu an için yaptıkları serbest düşüşleri takip ediyoruz. Bununla birlikte piyasada oluşan panik havası mevcut olumsuz haberlere daha fazla tepki verilmesine neden olarak düşüşü derinleştiriyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Yaşanan hızlı düşüşün etkisini önemli teknik göstergelerde de net şekilde görebiliyoruz. Öyle ki stokastik osilatör yönünü aşırı satım bölgesine doğru yöneltmiş olup, en azından bu seviyeye kadar satışların devam etme olasılığına yönelik sinyaller veriyor. Öte yandan RSI ve CCI’ın konumu da Stoch ile doğru orantılı gözüküyor.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin