AirSwap New York emlak piyasasına odaklanacak
AirSwap New York emlak piyasasına odaklanacak

AirSwap emlak piyasası için FINRA ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’deki en pahalı gayrimenkullerin olduğu NY emlak piyasası, merkezi olmayan bir kripto ticaret platformu olan AirSwap için ilgi odağı oluyor.

AirSwap New York emlak piyasasına odaklanacak

AirSwap, esnek, iddialı, gayrimenkul sektöründe uzmanlığa sahip anlaşmalar yapabilmek amacıyla Propellr olarak bilinen FINRA ile ortaklık kurdu. Bu sayede Propellr, FINRA kayıtlı broker bayisi aracılığıyla gayrimenkul işlemlerinde 1,5 milyar dolardan fazla sermayenin aktifleştirilmesine yardımcı olacak.

Ortaklık, ilk olarak New York emlak piyasasına odaklanacak, ancak bunu yapma planları, bunaltıcı yollar dışında olacak. Şirket şu anda alıcılar ve satıcıların peer-to-peer protokolü üzerinden işlem düzenlemelerine yardımcı olan merkezi olmayan bir arama motoru olarak düşünülüyor. AirSwap, teknolojilerinin ve bu ortaklığın ikincil piyasa işlemlerine nasıl fayda sağlayabileceği üzerine şu şekilde açıklama yapıyor:

Nihayetinde, özel menkul kıymetlerin ikincil piyasa işlemlerini ay sonuna kadar tamamlamayı umuyoruz. Bu sitemle fiili yürütme, takas ve mutabakat birkaç dakika içinde gerçekleşiyor. Bir aracı olmayan, akıllı sözleşme modeliyle, teknolojimiz, özel menkul kıymetler piyasasına göre çok daha iyi konumlandırılacak.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin