Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 11 Ekim fiyat görünümü: BCH 450 dolara tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 11 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash, dün yatay seyreden fiyat hareketlerinde 520 dolarda konumlanmış saatlik 200 HO’nun altında hareket etti.
  • 520 dolar direncini geçme mücadelesi içinde olan BCH’nin piyasa genelindeki fon çıkışı dolayısıyla ağır bir şekilde 450 dolara kadar gerilediğini gördük.
  • An itibarıyla 450 dolara tutunma çabası gösteren Bitcoin Cash’in bu seviyeye tutunması oldukça kritik bir hamle olacak.

Bitcoin Cash 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 11,69 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısında ise yüzde 7,70 oranında değer kaybı yaşadığını görüyoruz.

Bitcoin Cash 11 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin bu son düşüş ile yaklaşık 2 haftadır bulunduğu kanal hareketini de aşağı yönlü kırmış oldu. Bu yatay harekette 515 dolar seviyesi sağlam bir destek oluşturmuşken gelen ağır satışlar ile destek noktaları hiçbir şekilde çalışmazken, fiyatın hızlıca 450 dolara kadar gerilediğini gördük.

450 dolar seviyesinin ise BCH’nin eylül sonunda gelen olumlu haberler neticesinde hızlı bir yükselişe girdiği önemli nokta olduğunu görüyoruz. Bu yüzden fiyatın bu seviyelerde düşüşüne ara vermesi oldukça kritik olacaktır.

Gün içerisinde düşüşün devam etmesi ise BCH/USD paritesinin 420 doların altına kadar gerilemesine neden olabilir.

Malum gerilemenin etkisi ile şu an önemli teknik göstergeler oldukça negatif bir konumda bulunuyor. Teknik göstergelerin gün içerisindeki fiyat hareketlerinin ve hacme göre olası geri dönüş hamlesi BCH fiyatının toparlanma yönünde hareket etmesi konusunda öncü bir gösterge olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin