bitcoin cash 1000 dolar
Bitcoin Cash 1000 dolar seviyesinin üzerine çıktı!

Bitcoin Cash 1000 dolar seviyesinin üzerine çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 1000  dolar seviyesini aşarak, artık bu seviyenin üzerinde işlem görüyor. Ve fiyatı bu yılın Mart ayından bu yana görülmeyen seviyelere ulaşıyor. Analistler, yükselişi vergi sonrası likidite, güçlü hacim ve projeyi destekleyen tutkulu ve aktif bir topluluğa bağlıyor.

Bitcoin Cash’in fiyatı Mart ayından bu yana ilk defa 1.000 doların üzerine yükselerek bu seviyeleri test ediyor. Hareket, Nisan ayı başındaki i yaklaşık 610 dolar seviyesinden hesaplandığında yüzde 60’ın üzerinde bir kazanç getirdiği görülüyor.

Bitcoin Cash 1000 dolar seviyesinin üzerine çıkan fiyatı ile yeniden gündeme oturdu

Günler önce, CNBC’nin popüler finans programı Fast Money’den Brian Kelly, Bitcoin Cash’i programında konu olarak işlemişti. Tavsiyesini “biraz tartışmalı” olarak nitelendiren Bay Kelly, nedenlerini daha iyi anlatabilmek için ekran karşısına geçti.

Birçok trader, 2018’in kripto para birimi çarpışmasının fiyatları düşürmesiyle korkuyla kapılırken, BCH, yüksek performans gösteren pazarlardaki ucuz fiyatlar için bekliyordu. BCH, 2018’in ilk aylarında yaklaşık yüzde 75 oranındaki düşüşü gördükten sonra, birçok büyük alıcı toplanmaya başladı. Brian Kelly ise o dönem, BCH’in çıkış yakalama potansiyeli olduğunu ve hacminin artış gösterdiğini vurgulamıştı.

Kelly, “Grafiklerde nerede olduğumuza bakın,” diye ısrar ederek dağlık bir grafiğe işaret ederek, merkezi olmayan para birimi için 790 dolar fiyatının, bir destek göstergesinden, direnç düzeyine geçtiğini söyledi. Kısa vadede, BCH hacimlerine vurgu yaparak, “burada bir şeyler değişiyor” diye ifade etti. Gerçek Bitcoin, Core ya da Cash olan daha geniş tartışmalar hakkında soru soran Kelly, alt çizgiyi tercih ettiğini söylerek, düşükten al, yüksekten sat terimini kullandı. Ayrıca, kripto para işlemlerinde likidite ile ilgili sorunlar görmediğini ve New York Başsavcısı’nın kripto değişimlerini sorgulama gibi son FUD haberlerinde “düşükten satın alma” fırsatı olarak gördüğünü söyledi.

Bitcoin Cash Bitcoin’in boşluğunu doldurabilir

Bitcoin Cash, 17 Nisan’da son 24 saat içinde% 10’un üzerinde bir oranla artış ile en iyi performans gösteren kriptolar arasında yer aldı. Takip eden günlerde BCH, ivme kazanmaya devam ederek 18 Nisan ve 20 Nisan arasında% 26’nın üzerinde bir artış elde etti.

Analistler, bu genel boğa piyasası etkisini birkaç nedene bağladı. Bunlardan biri, IRS’nin bilgisayar problemleri nedeniyle ABD vergi mükellefleri için bir gün uzatılan ödeme gününün sona ermesiydi. Ekosistemdeki pek çok kişi geçen yılın inanılmaz kazançlarının, daha önce hiç olmadığı kadar sermaye kazancı vergisini tetiklediğine inanıyordu. Birçok ABD’li yatırımcı, varlıklarını ödeme yapmak için satıyordu.

BCH yatırımcıları için, fiyattaki bu nihai yükseliş çok da şaşırtıcı değil. Bitcoin Cash’in düşük işlem ücretlerini, süper hızlı onayları ve sabit ağı, hem ortalama yatırımcılar hem de işletmeler için açık bir tercih sebebi olarak görülüyor. Aslında, yüksek işlem ücreti vb. nedenlerden dolayı Bitcoin kabul eden işletmelerde bir düşüş gözlemlediğinden,  BCH’nin bu boşluğu doldurması için doğru bir fırsat olabilir.

news bitcoin

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin