Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 10 Ekim fiyat görünümü: BCH 520 dolara tutunamadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 10 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash 530 dolardan başlattığı düşüş dalgasına 520 dolarda ara verse de gelen satış baskı ile bu seviyeye tutunamadı.
  • Dün öğleden sonraki hareketlerde aynı zamanda saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyesi olan 520 dolar oldukça sağlam bir destek olarak duruyordu.
  • Yeni gün ile beraber görülen fon çıkışları Bitcoin Cash’in dolar karşında yüzde 2 oranında değer kaybetmesine neden olarak 510 doların altına kadar sarkmasına neden oldu.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında CoinMarketCap verilerine göre yüzde 1,78 oranında geriledi. Bitcoin karşısında ise yüzde 0,37 gibi düşük bir miktarda gerileme yaşadı.

Bitcoin Cash 10 Ekim fiyat hareketleri

BCH/USD paritesi geçtiğimiz haftanın sonunda 510 dolardan başlattığı yükseliş hareketini 540 dolar yakın bir seviyelere kadar sürdürmüştü. 536 dolar gibi bir seviyeden ivme kaybetmeye başlayan kripto para bugün itibarıyla yükselişe başladığı seviyeye kadar gerileme göstererek tüm kazançlarını geri vermiş oldu.

Bu düşüş yolunda dünde belirttiğimiz 520 dolar seviyesi önemli bir destek olarak çalıştı. Fakat satış baskısının ağırlığını kaldıramayan BCH, Asya işlem saatleri ile birlikte düşüşüne devam etti.

510 dolar görüldükten sonra ise ortaya çıkan alıcılar şu an için düşüşe bir miktar ara verdirdi gibi gözüküyor. Öyle ki 510 dolara kadar süren soluksuz düşüş, bu seviyede saatlik görünümünde nihayet görülen yeşil mum ile yavaşlamış gözüküyor.

BCH/USD paritesinin 4 saatlik fiyat grafiğinde daha net görebileceğimiz trendin 4 saatlik 100 hareketli ortalama seviyesine tutunma mücadelesine şahit oluyoruz. Bu ise bugün için 515 doları önemli bir nokta olarak kılıyor.

Bitcoin Cash 515 direncini kırmayı beceremez ise BCH’nin dolar karşısında 500 dolara kadar sarkması muhtemeldir. Zira 4 saatlik görünümünde 200 hareketli ortalama 500 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Son düşüş hareketi saatlik MACD’nin ters yönlü küçük bir tepe görünümü yapması düşüşün daha da derinleşmeyeceğine dair ufak bir sinyal olarak görülebilir. Sabah seansında 0 değerine yaklaşma eğilimi olan MACD, toparlanma yönlü harekete hazırlanıyor diyebiliriz.

Diğer önemli bir gösterge olan stokastik ise sabah saatlerinde aşırı satım bölgesinden dik bir açı ile çıkması toparlanmanın güçlü olabileceği yönünde bir sinyal olarak algılanabilir.

Mevcut trendin gücü için RSI ve CCI göstergelerine göz attığımızda; RSI’ın henüz önemli bir seviyesi olan 50’nin altında 36 seviyelerinde olması, CCI’ın ise negatif bölgede bulunması henüz stokastik ile aynı fikirde olmadıklarını gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin