Tom Lee: “Bu olayla Bitcoin bu hafta sonu fırlayabilir!”
Tom Lee’den yeni Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin tahmini

Tom Lee: “Bu olayla Bitcoin bu hafta sonu fırlayabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tom Lee, Bitcoin fiyatının FED’in faiz oranlarını düşürmesiyle bu hafta sonu yeni bir sıçrama yapacağını söyledi.

Tom Lee: “Bitcoin’in paternini kırmasını ve yükselmesini bekleyin!”

Tom Lee, yeni tahmininde “Geçtiğimiz birkaç haftasonu Bitcoin’de zayıflığa yol açtı.” dedi. Bu gerçekten de Bitcoin hayatta kalmak için mücadele etmeye devam ettiği için trend oldu. Bitcoin, birkaç haftalık yan fiyat hareketlerinden sonra, bu yazıyı yazarken bir fiyat düzeltmesini daha yeni başlattı. Geçen hafta sonundan bu yana daha fazla çöktü ve kripto topluluğu bu sefer neyin bizleri beklediğini endişeyle merak etmeye başladı.

Fundstrat’ın araştırma başkanı Tom Lee’nin bu hafta sonuna yönelik umut sözü var. Bitcoin boğasına göre, bu hafta sonu, FED’in gelecek hafta faiz oranlarını düşürmesi beklendiği için Bitcoin için iyi bir hafta sonu olacak. Lee’ye göre bu durum Bitcoin’in mücadele modelini kırmasını sağlayacak ve düşük faiz oranları doları zayıflattığında yükseliş görecek. Ayrıca Tom Lee bunun Bitcoin yükselişi için ideal bir durum olacağını söyledi.

Bitcoin bu hafta sonu yükselebilir mi?

Bitcoin hafta sonu başında yükseldi ve ancak dün fazlaca düştü. Trader ve kripto para analisti Josh Rager de bu konuda benzer bir görünüme sahip görünüyor. Analist Bitcoin’in 9.000 doların altına düşebileceğini vurguluyor. Kripto topluluğunun bazı üyeleri de Lee’nin öngörüsüyle ilgili şüphelerini dile getirdi. Topluluğun bazı nedenlerden dolayı çok heyecanlanmaması gerektiğini söylüyorlar.

Bunlardan biri bu hafta senatoda kripto paralara yönelik duruşma yapılması ve bu da potansiyel bir düşüşe neden olabilir.  Hafta sonu henüz bitmediği ve kalıplar henüz belli olmadığı için ne olacağını söylemek için henüz erken olabilir. Ancak, bu haftasonu geçen hafta sonlarını tekrarlarsa, Rager’in 9.000 dolarlık senaryosu gerçek olabilir veya Bitcoin sadece 10.000 doların üzerinde kalabilir, ancak hiçbir önemli kazançlar elde etmeyebilir…

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin