Bitcoin hash rate tüm zamanlar rekorunu kırdı! BTC fiyatı ne durumda?
Bitcoin hash rate tüm zamanlar rekorunu kırdı! BTC fiyatı ne durumda?

Bitcoin (BTC) yakında “Yeni Dönem”e girebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fiyat hareketlerine göre Bitcoin yakında “yeni bir döneme” girebilir. Bu Twitter yorumu, MoonOverlord üzerinde bir kripto yorumcusu ve analistine ait. Wyckoff analizine göre, Bitcoin, birikimi takiben fiyatları yeni zirvelere çıkarabilecek olası bir rallinin ilk aşamasında.

BTC pazar payı ve İran-ABD gerilimi

Şu anda yorumcular BTC fiyatlarında net yükseliş sergiliyor. Ve anlaşılır bir şekilde. BTC hala % 68 pazar payı ile hâkim durumda. Günler ilerledikçe bir değişim aracı ve bir değer deposu olarak fayda görmekte.

Geçen haftaki ABD’nin İran’ın önde gelen askeri isimlerinden birinin suikastını takiben kartlarda tam teşekküllü bir savaş olduğuna dair endişelerin ardından, fiyatlar riskten kaçan yatırımcıların güvenli varlıklara yönelmesiyle yükseldi. Her iki ülke o zamandan beri geri adımlar attı ve diyaloğa giden yol devam eden endişeleri biraz olsun azalttı.

Temel unsurlar, faaliyet Bitcoin’e yeni sermaye enjekte ettiği için aktiviteyi ve nihayetinde fiyatları yeni zirvelere itebilir. Ancak nötr için fiyat eylemi, analistlerin bir kavşakta olduğu anlaşılan bir karışıklığa işaret ediyor.

Bitcoin (BTC) hangi yolda?

MoonOverlord gibi analistler yükseliş gösterirken, fiyatların belki de belirleyici bir halving öncesi yeni bir zirve yapmasını bekliyor ancak diğerleri ikna olmuyor.

İki kapı var. Sağ taraftaki kapı bir sıçramanın 9.000’in üzerine çıkmasına ve daha sonra bir BART’ın 7k’ye kadar inmesine neden olur. Solunuzdaki kapı şimdi 7k’ye iner ve sonra halvinge kadar yeni bir ATH için 4 ay boyunca yanlara doğru gider. Seç.”

https://twitter.com/StopAndDecrypt/status/1216512776115453952

Bununla birlikte, yükseliş ipuçları var. Aralık 2019’un başında, bir kripto para türevleri platformu olan Deribit’teki opsiyonların primleri, çoğu trader’ın fiyatların toplanmasını beklediğini belirten bir primle elde edildi.

3 Ocak’ta sona eren ilk opsiyonları, 7.500 dolarlık fiyata sahipken, diğerlerinin sırasıyla 9.000 $ ve 10.000 $ ‘lık fiyatı 9 Mart 2020’de son tarihli olarak gözüküyor.

Opsiyon pazarlarının analizi, boğaları gösterir ve fiyatlar yüksek seviyelerinden geri çekilirken, trader hissini belli eder ve bu durumda boğaların geri çekilmeleri muhtemeldir.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin