xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

XRP fiyatı, bu göstergeye göre uzun vadeli yükseliş sinyali veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, 2019’da iyi bir performans göstermedi. Piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para, ABD dolarına karşı % 50 ve Bitcoin’e (BTC) karşı daha da düştü. BTC kazanırken 12 ay içinde değerinin yarısını kaybetti.

Bu istikrarlı düşüş fiyatına rağmen, ikinci en büyük altcoin olan XRP’nin haftalık grafiği, haftalar süren düşüş trendinden sonra önemli bir yükseliş sinyali veriyor.

Parabolik bir yükseliş trendine makro dönüşün belirleyici bir işareti olmasa da, kripto para birimindeki yatırımcılar için olumlu bir işaret olabilir.

XRP fiyatı kritik bir yükseliş sinyali veriyor

Tom Demark Sıralamasını izleyen bir Telegram kanalına göre, ABD doları grafiğine karşı XRP, aylar boyunca düşen fiyatların ardından bir “9 al” mumu bastı.

TD Sıralaması, Point 72 Asset Management özel danışmanı ve pazar araştırması ve analiz firmasının CEO’su tarafından oluşturulan zamana dayalı bir gösterge. Teknik analiz sitesi başına, “9 sayı tamamlandığında, bu noktada bir fiyat duraklaması, fiyat geri alımı veya geri dönüşü muhtemeldir.

TD Sırasının XRP için ne kadar doğru olduğu açık olmasa da, gösterge özellikle Bitcoin için makro dönüş çağrısında tutarlıydı.

Demark’ın başına, 13 mum, Bitcoin’in boğasının üstünü Aralık 2017’de 20.000 dolara, altını Aralık 2018’de 3.150 dolara ve yerel tepeyi geçen Temmuz ayında 14.000 dolara çıkardı.

Analistler arasında XRP hakkında daha uzun vadeli bir bakış açısıyla iyimser olan sadece TD Sıralı 9 mum değil.

Bu çıkıştan önceki raporlara göre, kripto para birimi için büyük bir ralli inşa ediliyor.

Bir başka popüler kripto analisti ve tüccarı olan DonAlt, son bir tweet’te kriptonun önemli bir ivme görebildiğini ve mevcut fiyatlarından kabaca % 140’lık bir ralliyi işaret eden 0,50 dolarlık potansiyel bir hedef gösteren bir grafiğe işaret ettiğini belirtti.

Ayrıca, CoinTelegraph’a katkıda bulunan ve Amsterdam Menkul Kıymetler Borsası’nda bir tüccar olan Michael Van De Poppe, XRP’nin mevcut fiyat hareketinin Aralık 2015 ve 2016 yılının Ocak ayında görülen dip paternine çok benzediğini ve bunu büyük bir izledi. Altcoin grafiklerindeki büyük düşüş trendlerinin “parçalanma” eşiğinde olduğunu ve yukarı doğru güçlü geri dönüşler için zemin hazırladığını da sözlerine ekledi.

Mevcut eğilimin önceki döngüde olduğu gibi oynaması durumunda, XRP’nin 0.14 $ – 0.17 $ aralığını tutması gerekeceği, 0.473 $ ‘a kadar yükselebileceğini söyledi.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin