Bitcoin (BTC) fiyat volatilitesi tüm zamanların en düşük seviyesinde
Bitcoin (BTC) fiyat volatilitesi tüm zamanların en düşük seviyesinde

Bitcoin (BTC) şimdi ABD S&P 500 Fiyat Endeksi’nden daha az volatil: Peki bu neyin habercisi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta, geleneksel piyasalar Bitcoin’den daha fazla fiyat volatilitesi sergiledi. Bitcoin’in Wall Street’i aşırı fiyat dalgalanmalarıyla geçtiği bir yıldan kısa bir süre sonra, kripto para birimi artık S&P 500 Endeksi’nden daha az volatil. Bitcoin (BTC) fiyat volatilitesi tüm zamanların en düşük seviyesine ulaşmaya devam ediyor.

Bitcoin (BTC) fiyat volatilitesi tüm zamanların en düşük seviyesinde

Kripto para birimi büyük ölçüde yan ticaret işlemlerine başladığı bir haftaya girerken, ABD S&P 500, piyasa değerindeki değerleme konusunda tek bir kripto para biriminden daha volatil. 2 Kasım’da Bloomberg, Bitcoin’in Standard&Poor’s 500 Fiyat Endeksi’nden daha düşük fiyat volatilitesine resmen ulaştığını bildirdi.

Bu, daha geniş bir pazarın sağlığını ölçmek için geleneksel olarak yararlı bir veri. Bloomberg’e göre, endeksin on günlük tarihsel volatilitesi, Bitcoin için 15,7’ye kıyasla, yaklaşık 27 civarında seyrediyor. Bitcoin’in geçtiğimiz hafta fiyat volatilitesini düşürmesi kripto para birimi savunucuları için ümit verici bir haber.  Bitcoin şu anda fiyat düşüşleri, nedeniyle ekonomistler tarafından paraya karşı yapılan en yaygın eleştirilerden biri ile mücadele ediyor.

Geleneksel borsalar düşerse, Bitcoin fiyatında bir yükseliş olabilir

Bitcoin, Aralık 2017’de 20.000 dolarlık bir fiyata ulaştığından bu yana %60’ın üzerinde düşüş gösterdi.Ancak özellikle de geleneksel borsalar düşerse, kripto para biriminin fiyatında bir yükseliş olabilir. 2019’da bir Bitcoin ETF’sinin piyasaya sürülmesi ve bunun kurumsal yatırımlar ile birleşmesi, kripto para biriminin fiyatının artması için bir katalizör olabilir. Hisse senetlerinin kripto para birimine göre daha az cazip bir varlık haline gelmesiyle, Bitcoin pazarı en büyük kazancını sağlayabilir. Aynı zamanda Bitcoin’in imajı, düşen fiyat volatilitesi ışığında iyileşmeye devam ediyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin