Çin 'in yerel kripto borsalarını durdurma haberi yankı buldu… BTC 7.000 doların altını gördü
Çin 'in yerel kripto borsalarını durdurma haberi yankı buldu… BTC 7.000 doların altını gördü

Bitcoin (BTC) için sırada ne var? Fiyat ne kadar düşebilir? Piyasa analisti açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni yapılan özel bir röportajda, eToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, Bitmain krizi, Bitcoin (BTC) fiyatı ve ayı piyasası hakkında birkaç soruya cevap verdi.

“Piyasa çöküşünün asıl nedeni teknik bir koparma.”

Piyasa uzmanına göre, dijital varlıklar yüksek riskli yatırımlar; BTC tabanı ne de bir boğa piyasası şu anda tam olarak speküle edilemez. Dahası uzman, birçok pazar ilerlemesinin genellikle dijital varlıkların gelecekteki benimsenmesine bağlı olduğunu belirtiyor. Bitcoin Cash hash savaşı sırasında meydana gelen Bitcoin çöküşüyle ilgili olarak Greenspan, hard forkun sadece kripto-kaos’ta bir yan hikaye olabileceğini vurguluyor. Uzman açıklamalarına şunları ekliyor:

İnanıyorum ki düşüşün asıl nedeni teknik bir koparma. Çok güçlü bir psikolojik engel olan 6.000 doların altına düştüğü gerçeği… Bu çok fazla korku oluşturan bir şeydi ve bunun üzerine BitcoinCash hard forku geldi ve o zamanlar başka birçok hikaye de vardı. Piyasada olumsuz duygulara neden olan kötü haber olarak yorumlandı.

Bitcoin milyoneri: “Litecoin uzun süredir ölü.”

Analistlerin Bitcoin (BTC) için destek seviyeleri

Bitcoin’in piyasa tabanını vurup vurmadığı sorulduğunda uzman, kripto varlıklarının yüksek riskli yatırımlar olduğunu ve pazarın daha da aşağı inebileceğini söylüyor. Ayrıca, 3.000 dolarlık BTC destek seviyesinin ağır bir şekilde test edildiğini de belirtiyor. Uzmana göre, bu seviye eğer kırılmışsa, işaret edilebilecek daha düşük destek seviyelerine yol açabilir. Ayrıca Greenspan, birçok analistin destek seviyesi rakamlarının 2.000 dolar ve 1.500 dolar kadar düşük olduğunu da vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin