Ukrayna, gücünü nükleer santralden alacak bir madencilik tesisi kuruyor!
Ukrayna, gücünü nükleer santralden alacak bir madencilik tesisi kuruyor!

Bitcoin hash oranı artmaya devam ediyor, peki bu fiyatların yükselmesine neden olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NewsBTC, Bitcoin hash oranının, geçen yıl yaşanan en yüksek seviyelere yavaş ama istikrarlı bir dönüş görmekte olduğu bildiriliyor. Zorlu 2018 pazar döngüsünden sonra, birçok madenci makineleri kapatmaya başladı ve bu da ağın genel hash oranında düşüşe yol açtı. Şimdi daha fazla madencinin tekrar çevrimiçi hale gelmesi bir miktar güvenin geri geldiğini gösteriyor. Tek soru şu: Bu fiyatın yakında yükseleceği anlamına mı geliyor?

Bitcoin hash oranı en yüksek seviyeye yaklaşıyor

Bitcoin fiyatı, 2017 boğa koşusu sırasında görülen yüksek seviyelerden önemli ölçüde düştü. Madenciler için kârsız hale geldi ve sonra başka bir çöküş piyasaya çıktı. Bu, büyük ölçüde, Kasım ayında hash oranının yaklaşık %50 oranında azalmasını görmemizin nedenidir.

Şimdi hash oranı yeniden büyümeye başlıyor. Bu kısmen olabilir çünkü bazı madenciler bu pazar döngüsünün “dibini” gördüğümüze inanıyorlar. Ayrıca, çok sayıda maden ocağının kapanması nedeniyle, bir dereceye kadar kârlılık madenciliğe geri döndü.

Twitter analisti Dovey Wan, her kriptonun bu hash gücün geri dönüşünü görmediğine dikkat çekti ve durumun birçok madencinin özellikle Bitcoin ile ilgili olarak sahip olduğu ilave güvene işaret ettiğini şu şekilde belirtti:

Gerçek anlamda, bu gelen bir boğa koşusunun bir göstergesi değil. Bu, madencilerin piyasada bir canlanmanın geleceğine inandığının bir göstergesi. Ancak, yatırım söz konusu olduğunda, inanç oyunun büyük bir parçası.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin