Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler
Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler

Litecoin’de (LTC) boğaları çağıran gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dördüncü en büyük kripto para olan Litecoin (LTC), günün başlangıcından beri güçlü bir şekilde büyüyor. Kripto para, şimdiye kadar %2,6 oranında büyüdü. Yazım sırasında, LTC/USD 61,14 dolardan el değiştiriyor.

Litecoin, halving planlıyor

LTC, hem iç hem de dış faktörlerin etkisiyle yılın başından bu yana güçlü bir şekilde toparlanmakta. Böylece, Litecoin hash oranı Aralık 2018’den bu yana artmakta ve bu durum madencilerin yükselen fiyatlarla ağa  katıldığını gösteriyor. Bu, kripto için olumlu bir olaydır, çünkü ağ daha güvenli ve %51 saldırılara karşı daha az kırılgan.

Başka bir yükseliş katalizörü, ekibin kriptonun mahremiyetini arttırmayı planladığını söyleyen Litecoin’in kurucusu Charlie Lee’den geldi. Son zamanlarda, geliştiricilerin ağın teknik özelliklerini geliştirmek için çalıştıklarını söyleyerek şu hatırlatmaları yaptı:

Hala daha çok işimiz var. Teknolojinin güvenilir olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ayrıca, Litecoin ağının tamamını ve  güncellenmesini kontrol etmek için güvenli bir plan geliştirmemiz gerekir. Güvenilir bir planımız olduğunda, Litecoin’de bir güncelleme yapacağız.

Ek olarak, Litecoin halving yolunda ilerliyor; bu da kripto madenciliğinin ve arzın azalmasına neden olacak. Halving, Litecoin’in yükseliş potansiyelinin ardındaki ayrı güçlü bir faktördür. Halving’in, Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin