Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor
Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor

Bitcoin 4.000 doların altına düşebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) birkaç gün önce 4.100 dolardan 5.300 dolara yükselerek topluluğun dijital varlık hakkında tavrını olumlu yönde etkilemişti. Piyasa, şimdi kripto para biriminin gelecekte de büyümeye devam etmesini bekliyor. Titan Ventures’ın kurucusu Michael Nye, Bitcoin’i bir daha 4 bin doların altında görmeyeceğimize yönelik görüşlerini açıkladı.

Michael Nye: “Bitcoin’i bir daha 4 bin doların altında görmeyeceğiz.”

Bitcoin, bir yılı aşkın bir süredir ayı trendinde. Aralık 2017’de 20.000 dolara ulaşan kripto para, o zamandan beri düşüyor. Aralık 2018’de, dijital varlık en düşük seviyesi olan 3.200 dolara gerilemişti. Son iki ayda, Bitcoin pozitif olarak işlem görmeye başladı. Şubat 2019, Temmuz 2018’den bu yana kazanım kaydeden ilk ay oldu. Piyasa şu an yükselişte ve yakın zamanda Bitcoin’in 6.000 dolara ulaşması bekleniyor.

https://twitter.com/MrMichaelNye/status/1115879040550875136

Bitcoin’in henüz dibe vurmadığına inanan Tony Vays gibi bazı uzmanlar olmasına rağmen, kripto para yükselişini sürdürüyor. Michael Nye de bu örneklerden biri.

Analist, Bitcoin’i bir daha 4.000 doların altında görmeyeceğimize yönelik görüşlerini açıkladı. Vays ayrıca, en kötü senaryoda bile Bitcoin’in 1.300 dolardan işlem görebileceğini belirtti. Bitcoin’in 4.000 doların altına düşebileceğine inanan başka isimler de var.

Bitcoin’in bu seviyeden nereye kayacağına dair piyasada çeşitli öngörüler var. Hangisinin gerçekleşeceğini zaman gösterecek.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin