btc wallet

Bitcoin (BTC) cüzdanlarının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre 2019 yılı Bitcoin’in kitlesel olarak benimsemesi konusunda iyi bir yıl olmaya devam ediyor. Bunun en belirgin örneği,  0,1 BTC’ye sahip olan toplam cüzdan miktarı şimdiye kadar ki en yüksek seviyesine ulaştı.

Bir kripto varlık pazarı ve ağ veri sağlayıcısı olan Coinmetrics, 0,1 BTC’ye sahip BTC adreslerinin şimdiye kadarki en yüksek seviyelere yükseldiğini gösteren bir görüntü sundu. Tüm zamanların en yükseği, son büyük boğa koşusu döneminde, 2017’nin sonlarında ve 2018’in başlarında gerçekleşmişti.

Bu haberlerde ilginizi çekebilir…

En az 0,1 BTC ‘ye sahip cüzdan sayısı 2,7 milyon adete yükseldi

Bununla birlikte, Bitcoin’deki artan pozitif büyüme ile giderek daha fazla insan Bitcoin’e geri dönüyor ve 0,1 BTC’ye sahip olan cüzdanlar şimdi yeni bir seviyeye ulaştı. Mevcut sayı, en az 0,1 BTC tutan 2,7 m cüzdan bulunduğuna işaret ediyor.

Bazı görüşlere göre Bitcoin mikserlerinin 0,1 BTC’ye sahip olan cüzdanlardaki son artışın nedeni olabileceğini söylüyor. Karıştırıcılar, gönderen adres ile alıcı adres arasındaki bağlantıyı kesiyor ve fonlar izlenemez olduğundan ve cüzdan sahiplerinin anonimliğini koruduğundan sahte bir artışa neden olabiliyor.

Bitcoin fiyatının ani yükselişi satış düşünen traderi üzdü

Bu arada, Bitcoin 2019 yılının yeni zirve arayışında fiyatı Pazar günü neredeyse 9000 dolara ulaştı. Bitcoin’in tekrar yükselişe geçmesi ise ayıları yani satış yönlü yatırımcıların zor zamanlar geçirmesine neden oluyor. Bunun en son ve somut örneği, Bitmex’in kapanan satış pozisyonlarının 131 milyon dolara ulaşması görülebilir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin