1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi
1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi

Bitcoin’in her adımını bilen analistten çılgın fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nisan ayında Bitcoin’in rallisini çağıran 4chan kullanıcı adlı analist, Bitcoin’in 2020 Kasım’ında 87.000 dolara ulaşacağını öngördü.

Son zamanlarda r/CryptoCurrency’te yayınlanan bir viral Reddit postası, Bitcoin’in fiyat artışını doğru tahmin eden 4chan’dan gelen bir ekran görüntüsünü gösterir. Kullanıcı ayrıca, piyasa kapitalizasyonuna göre bir numaralı kriptonun mevcut ATH’sini neredeyse kusursuz olarak tahmin etti.

Bitcoin dibe vurdu

Tahmin, 21 Ocak’ta kripto para biriminin ana tartışma merkezi olan 4chan/biz/board’da yayınlandı. O sırada, Bitcoin uzun bir düşüş eğilimine girdikten sonra 3.679 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Anonim kullanıcı Bitcoin’in 2018’in en düşük seviyesi olan 3.122 dolara ulaştığında dibi bulduğunu belirtti. Analist “bu aşamadan sonra yavaş yavaş büyüyeceğiz” diye de iddiasını kuvvetlendirdi.

Nisan ayında başlayan, eşi benzeri görülmemiş Bitcoin fiyat pompasını doğru bir şekilde adlandırması da yeterince dikkat çekiciydi. BTC’nin fiyatı 2 Nisan’da %20 arttı ve kripto para birimi uzmanları bu mitingin gerisinde ne olduğunu anlamadı.

Uzun vadeli fiyat tahminleri

Analistte göre, BTC Ekim ayında mevcut ATH değerine ulaştıktan sonra döviz fiyatı keskin bir şekilde artacaktır. 2020 Kasım’ında, Bitcoin en iddialı kripto para birimi tahminlerine karşılık gelen 87.000 dolara ulaşacak. Toplam piyasa değeri 1,5 trilyon olacak. Bitcoin baskınlığı yüzde 40 ila 46 arasında bir yerde olacak.

Uzmanlar aynı safta

5 Nisan’da ünlü analist Peter Brandt, Bitcoin’in parabolik aşamaya 15 Aralık’tan sonra veya başka bir dibe tekrar test edildikten sonra girebileceğini ve böylece 2015’te meydana gelen çift dipli senaryoyu simüle ettiğini belirtti. Bu arada Fundstrat, BTC’nin 200 günlük hareketli ortalamaya ulaştıktan sonra kademeli büyümesini sürdüreceğini de öngördü.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin