Usta yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin ve altın öngörüsü!
Usta yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin ve altın öngörüsü!

Bitcoin (BTC) altından daha yüksek işlem hacmine sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) işlem hacmi konusunda altını önemli ölçüde aştı ve çok uzun süredir altından daha yüksek bir işlem hacmine sahip olduğu ortaya çıktı. Bitcoin’in altından değerli olduğunu gösteren grafik, Coinmentrics ve LMBA’dan gelen korelasyon (düzgün grafik) verilerine göre oluşturuldu.

Bitcoin (BTC) altından 2017 yılından beri üstün!

Bitcoinist, Bitcoin ile madenlerin en kıymetlisi sayılan altının ons fiyat paritesine çarpılması sonucunda eşitlenme sağladı. Bu hesaba göre, Bitcoin’in, 2017 yılından bu yana işlem hacmi bakımından altından daha değerli olduğu ortaya çıktı.

Altın genellikle, değerli olması sebebiyle Bitcoin’le karşılaştırılır. Bu yılın başlarında, Pfeffer Capital ortaklarından olan John Pfeffer, altın yerine Bitcoin’in fizibilitesinden bahsetti. Pfeffer, Bitcoin’in altından daha iyi olduğunu söyledi. Ayrıca Pfeffer, Bitcoin’in altına göre depolanmasının ve aktarılmasının çok daha kolay olduğunu belirterek iddiasını güçlendirdi. Pfeffer, altın rezervlerin yerini Bitcoin ile değiştirdiğini söyleyerek, altının %25’inin kripto para birimiyle değiştirilmesi durumunda, tüm kripto pazarının 6,4 trilyon dolarlık bir toplam değere sahip olacağını söylüyor.

https://twitter.com/hasufl/status/1030073328831287296

Bu görüşü bazı yatırımcılar eleştiriyor

Bununla birlikte, bazı Twitter kullanıcıları, altın hacminin kolayca hesaplanamayacağını söyleyerek bu düşünceyi eleştirdi. Hatta altınların çok azının değişimde kullanıldığı için bu şekilde bir sonuca varmanın yanlış olacağını da ekliyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin