Bitcoin (BTC) altı ay sonra bir ilki yaşıyor!
Bitcoin (BTC) altı ay sonra bir ilki yaşıyor!

Bitcoin (BTC) altı ay sonra bir ilki yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) altı ay sonra fiyatının yükseldiği yeni bir pozitif ay kaydetti. Bu şekilde Bitcoin, bu Şubat ayında pozitif olarak faaliyet gösterdiği ardışık beşinci yılını yaşadı. Kripto alanı için ayı piyasasının sona erdiğine inanan birçok yatırımcı var. Ancak analistler Bitcoin’in yakın vadeli geleceği hakkında farklı bakış açılarına sahipler.

Bitcoin Şubat’ta yüzde 11 büyüdü

Bitcoin’in düştüğü altı ayın ardından fiyat Şubat ayında yeşil bölgede kapandı. Piyasadaki en değerli dijital varlığın fiyatı bu ay içinde yüzde 11 arttı. CoinMarketCap’a göre, Şubat’a 3.440 dolara yakın bir fiyatla başlayan Bitcoin, şimdi 3.850 dolardan alınıp satılıyor. Aralık 2017’de, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine 20.000 dolarda ulaştı. Bununla birlikte, bu fiyata ulaştığında, en popüler dijital varlık aniden düştü. O andan beri, Bitcoin fiyatının %80’inden fazlasını kaybetti.

Diğer dijital varlıklar da Ocak 2018’in başında en yüksek fiyat kayıtlarına ulaştıktan sonra düştü. Çoğu, Bitcoin’den daha büyük kayıplar kaydetti. 2019 Bitcoin ve bu kripto para birimleri için farklı bir yıl gibi görünüyor. Birçok yeni altyapı projesi var, yeni yatırımcılar Bitcoin’i ve nasıl çalıştığını öğrendiler ve bu alanda yeni gelişmeler oldu. Bu nedenle, Şubat ayında büyüyen Bitcoin, pazardaki duyarlılık için çok önemli.

Bitcoin, yatırımcıların çoğu için yükselişini sürdürüyor

Piyasanın şu anda katlanarak büyümeye başlaması beklenmemesine rağmen, bu Bitcoin’e daha fazla ilginin de olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, ayı piyasasının henüz bitmediğine inanan birkaç yatırımcı ve meraklı da var.  Murad Mahmudov’a göre, Bitcoin daha da düşebilir. Murad Mahmudov Bitcoin ile ilgili tweet’lerin 2014’teki ile aynı düzeyde olduğunu ve 2016’daki herhangi bir noktadan düşük olduklarını belirtti.

Analist bunun orta vadede Bitcoin fiyatı için mutlak bir felaket olduğunu söyledi. Bununla birlikte analiste göre bu, Bitcoin’in daha sonraki zamanlarda yükselmeyeceği anlamına gelmez. Uzun vadede Bitcoin, yatırımcıların çoğu için yükselişini sürdürüyor. Birkaç gün önce yatırımcıların önümüzdeki birkaç yıl içinde Bitcoin’in 100.000 ile 1 milyon dolar arasında olacağını tahmin ettiğini yazdık.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin