bithesap
bithesap

Bitcoin borsası Bithesap, Bitcoin transfer ücretlerini yarı yarıya düşürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin borsası Bithesap, Bitcoin transfer ücretlerini yarı yarıya düşürdüğünü duyurdu. Türk Lirası ile Bitcoin alım-satımına olanak tanıyan Bithesap, Ağustos 2017 den beri test edilen Bitcoin Segwit güncellemesini aktif etti.

”Bitcoin Segwit güncellemesi Bitcoin ağında transferleri birbirine ekleyip daha efektif hale getiriyor. Bunun anlamı siz kullanıcılar için daha hızlı ve uygun fiyatlı transferler demek.Bununla birlikte Bitcoin transfer ücretlerini yarı yarıya indirmiş olduk. Artık 0.0005 BTC ücretle Bitcoin adreslerine gönderim yapabilirsiniz.”

Ayrıca artık Bithesap’a Bitcoin yatırma işleminde Bitcoin adresleri olarak 1 yerine 3 ile başlayan yeni adreslerinizi göreceksiniz. Uyumlu cüzdanlardan göndereceğiniz Bitcoinler segwit ile transfer edilirken, Bithesap dışına göndereceğiniz Bitcoinler için de gene aynı şekilde 3 ile başlayan adresleriniz için Segwit altyapısını destekleyen cüzdanlarınızı kullanabileceksiniz.

Eski 1 ile başlayan Bitcoin adresleriniz geçerli olup bu adreslere gönderim yapabilirsiniz. Fakat bir an önce 3 ile başlayan yeni adreslerinizi kullanmanızı öneririz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin