Ripple Coinbase üzerinde işlem görmeye başlayabilir
Ripple Coinbase üzerinde işlem görmeye başlayabilir

Ripple, Coinbase üzerinde işlem görmeye başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gün içinde yüzde 8 oranında artış yaşayan Ripple Coinbase üzerinde yer almaya başlayabilir. Bu söylentileri arttıran ise yapılan röportajlar.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un Coinbase Başkanı Asiff Hirji ve diğer iki kripto yöneticisi ile birlikte salı günü CNBC’nin Fast Money programında yer alması planlanıyor. Ve bu, Coinbase’in XRP’ye destek ilan edeceği yönündeki yeni söylentilere yol açıyor.

Ripple Coinbase hakkında bir açıklama yapmadı

Ne Coinbase ne de Ripple, bir açıklama talebine cevap vermedi. Muhtemelen CNBC, her iki şirket tarafından da herhangi bir açıklama yapılmaksızın kripto para tartışmalarını yapmak üzere paneli bir araya getirdi.

XRP, şu anda Coinbase gibi büyük perakende alışverişlerinde bulunmaması nedeniyle satın almanın zor olanlarından biri. Buna rağmen XRP, piyasa değeri ile üçüncü en büyük dijital para.

Şirket ayrıca, 2018 yılında kendi likidite ve uzlaştırma ürünlerinde yeni anlaşmalar açıkladı.

Geçen hafta Ripple, xRapid ve xCurrent için Fleetcor ve Cambridge Global Payments ile anlaşma imzaladığını açıkladı. Ayrıca Santander, UBS, American Express ve daha pek çok şirket XRP’yi iş dünyası için kullanacaklar.

1 Ocak’tan beri XRP %48 azalırken, Bitcoin oranı %14 azaldı. Ethereum ise %14 arttı.

Business Insider

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin