Bitcoin borsası Bitfinex
Bitfinex çıkış yolu olarak Borsa tokeni çıkarmayı mı planlıyor?

Bitcoin borsası Bitfinex yetkilisinden, çok iddialı Bitfinex-Tether yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm Bitfinex-Tether olayları, kripto para piyasasını geçen hafta kaosa itti. İddialar ilk ortaya çıktığından beri, kripto pazarının hacmi önemli ölçüde azaldı. Ancak, dikkat çeken bir BTC etkileyicisi ve Bitfinex hissedarı her şeyin bitmediğine inanıyor. Weibo’daki son bir yayınında Zhao Dong, Bitfinex’in hayatta kalacağını belirtti.

Bitfinex yetkilisi, borsaya çok güveniyor

New York Eyalet Başsavcısı’nın 850 milyon dolar değerindeki fon kaybını örtbas etmek için Tether’ın rezervlerini kullandığını iddia ettiği Bitfinex, son günlerde gündemde yer aldı. Dong, “Bitfinex hissedarı olma şansına sahip olduğunu” ve bunun sonuçlarından da çok mutlu olduğunu yazdı. Zhao Dong konuyla ilgili yorum yaparak şunları söyledi:

Bu sefer de inanıyorum, Bitfinex’te bir sorun olmayacak.

Dong, Bitfinex’in Baş Finans Sorumlusu Giancarlo Devasini’nin durumun çözülebilir olduğunu ve borsadaki donmuş fonlarının birkaç hafta içinde çözülmeyeceğinden emin olduğunu açıkladıktan sonra haberlerde yer aldı. Söz konusu fonlar ABD, Polonya ve Portekiz’deki birçok bankada donduruldu. Dong ayrıca daha önce kripto borsalarının gelecekteki ödeme gücü ile ilgili endişelerini de reddetti.

Zhao Dong: “Seni öldürmeyen şey seni daha güçlü yapar!”

Dong, Wells Fargo olayını da dile getirerek, Wells Fargo’nun Bitfinex’in 140 milyon dolar değerindeki fonunu donduktan sonra “para yatırma ve çekme sorunlarını çözmek için USDT çözümü oluşturmaya zorlandığını” iddia etti. Borsa daha sonra Wells Fargo’nun bu fonları çözdüğü için dava açtığını belirtti. Aynı Weibo’da Zhao Dong, son acılarına rağmen Bitfinex’in tıpkı ‘Finex’ (Phoenix) adında olduğu gibi hayatta kalacağını belirtti. Dong, açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı.

Bu sefer de inanıyorum, Bitfinex’e bir sorun olmayacak.
Çünkü seni öldürmeyen şey seni daha güçlü yapar!

Dong, olayın etkileri konusunda endişelenmeyen birçok Çinli kripto meraklılarından biri. Aslında, birçok Çinli trader, Tether’ı çevreleyen FUD’a güveniyor ve trader’ları USDT rezervlerini çok düşük bir fiyattan alma umuduyla düşürmeye zorluyor. 

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin