Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!
Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!

Lider Bitcoin borsası Binance, yeni ortağını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, CipherTrace ile yeni bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Binance, düzenlemelere uyumluluğunu arttırmak ve ilgili yönetmeliklere uygun bir borsa olmayı sağlamak istiyor.

Binance uyumluluk önlemlerini yeni ortaklıkla arttırıyor

Binance, ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda ve borsa bugün bir Blockchain güvenlik firması ile ortaklık ilan etti. Kripto para borsası, Silikon Vadisi merkezli bir Blockchain şirketi olan CipherTrace ile ortaklık kurma kararı aldı.

Ortaklığın amacı, uyum ve düzenlemeler konusundaki konumlarını iyileştirmek için borsayı ileriye taşımak.

Gelecekte ortaya çıkacak diğer kripto para yasalarına ek olarak, Binance mevcut kara para aklama yasalarına da tamamen uymak istiyor. Binance Baş Uyum Görevlisi Samuel Lim, duyuru üzerine şunları söyledi:

Blockchain güvenlik çözümü olarak CipherTrace’in seçilmesi, genişleme sürecimizi güçlendirecek ve kullanıcılarımız, düzenleyiciler ve finansal kurumlar arasında daha fazla güven oluşturacak.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin