Sıcak gelişme: Almanya'nın ikinci en büyük borsası Ripple ve Litecoin’i listeliyor!
Güney Kore’nin dev Bitcoin borsası büyük zarar açıkladı!

Güney Kore’nin dev Bitcoin borsası büyük zarar açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin ve kripto para borsalarından biri olan Bithumb, 2018 için 205,5 milyar won (180 milyon dolar) zarar bildirdi. Açıklanan kayıplara rağmen, borsa küresel genişleme planları ile ilerlemeye devam ediyor.

Güney Kore’nin en büyük Bitcoin borsası Bithumb, 2018 için büyük zarar bildirdi

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Bithumb, “kripto kışı” ile baş edemedi. Şirket geçtiğimiz günlerde, 2018’de yaklaşık 180 milyon dolara denk gelen 205,5 milyar wonluk büyük bir net zarar açıkladı. Rakamlar Bithumb’ın ana kuruluşu olan BTCKorea.com tarafından Korea Times’ta yayınlandı. Karşılaştırma yapıldığında kripto borsası, bir yıl önce 427,2 milyar won yani 375 milyon dolar net kâr elde etmişti.

Bildirilen zarara rağmen borsa, kripto para birimi satışlarında %17,5 artışla 391 milyar wona yani 343 milyon dolar seviyesine ulaştı. Bithumb, kripto para tekliflerini genişletmek için çalışmaya devam ediyor. Şirketten bir yetkili Kore Times gazetesine açıklama yaptı ve “Denizaşırı yatırımları artırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin