Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor
Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor

Sıcak gelişme: Popüler Bitcoin borsası, 36 ticaret çiftini delist ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsaları rekabet gücünü korumak için sürekli olarak platformuna yeni kripto para birimleri ve işlem çiftleri ekler. Sık sık, bu kripto paraların bazılarının çeşitli nedenlerle gözden geçirilmesi veya platformdan kaldırılması gerekir. Popüler Bitcoin borsası OKEx kullanıcıları şimdi böyle bir duruma tanıklık ediyor ve borsadan 36 işlem çiftinin kaldırıldığını fark edebilirler. Borsadan kaldırılacak işlem çiftleri 5 Ağustos 2019’dan itibaren olmayacak.

İkinci en büyük Bitcoin borsası OKEx, 36 ticaret çiftini delist ediyor

Bitcoin ve kripto para borsası OKEx, 36 ticaret çiftini platformundan kaldıracağını duyurdu. Borsadan kaldırılacak olan ticaret çiftleri şu şekildedir:

VIB/ETH, VITE/OKB, VITE/ETH, GNT/ETH, PPT/ETH, PAY/ETH, XAS/OKB, ZCO/OKB, ZCO/ETH, DADI/ETH, R/ETH, LBA/OKB, LBA/ETH, ITC/ETH, RNT/ETH, RFR/ETH, NAS/OKB, SOC/ETH, BEC/ETH THETA/ETH, EDO/ETH, ARK/ETH, DPY/ETH, PST/ETH, XUC/ETH, LET/ETH, LET/OKB, BKX/OKB, YOU/OKB, SDA/OKB, HPB/OKB, KAN/OKB, ORS/OKB, WIN/OKB, UGC/ETH, CAI/OKB.

Bu  ticaret çiftleri borsadan likidite eksikliği ve işlem hacmi sebebiyle kaldırılıyor. Bu altcoin’lerden herhangi birine OKEx bakiyelerinin bir parçası olarak sahip olan kullanıcıların, mümkün olan en kısa sürede paralarını geri çekilmeleri ya da birkaç gün içinde farklı bir para birimine çevrilmeleri gerekiyor. Bu altcoin’lerin çoğu bilinmediğinden, para çekme ya da dönüşüm ile ilgili herhangi bir büyük sorunun ortaya çıkması pek mümkün görünmüyor. Her yıl düzinelerce altcoin ve varlık listelemek güzel, ancak bunlardan bazılarının ilk olarak borsaya eklenmesi gerekip gerekmediğini belirlemek gerekiyor.

Themerkle

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin