Yıllık rekor: Son ralliyle tüm Bitcoin adreslerinin yüzde 97’si kârlı hale geldi
Yıllık rekor: Son ralliyle tüm Bitcoin adreslerinin yüzde 97’si kârlı hale geldi

Dikkat: Bugün kripto tarihinin en büyük Bitcoin, Ethereum ve Ripple transferi gerçekleşecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto tarihinde bir gün içinde yapılan Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP) ve diğer dijital varlıkların en büyük transferi gerçekleşecek. Bir kripto para birimi yatırım yöneticisi  olan Grayscale Investments, bugün 3 milyar dolarlık kripto para varlığını Coinbase’in saklama birimi olan Coinbase Custody’ye transfer edecek.

Grayscale, Coinbase’ye 3 milyar dolarlık Bitcoin, Ethereum, XRP ve altcoin taşıyor

New York merkezli Grayscale Investments, Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin ve diğer Grayscale ürün ailesini içeren yaklaşık 3 milyar dolarlık kripto para birimini transfer etmeyi planlıyor. Bu varlıklar, kripto para birimi borsası Coinbase’in sahip olduğu bağımsız bir platform olan Coinbase Custody’ye taşınacak. Aynı şekilde, kripto varlıkları tek bir günde aktarılacak ve bu sayede 24 saat içinde kripto alanına taşınan en yüksek hacmi temsil edecek Şirketin varlıkları bundan sonra Coinbase Custody’de tutulacak.

Potansiyel hareket hakkında yorum yaparken ve insanları bu devasa kripto transferi konusunda rahatlatmaya çalışırken Coinbase Custody’in yöneticisi olan Mc McIngvale, Coinbase Custody’in “ulusal bankalarla aynı temel standartlara sahip olduğunu” söyledi. Ayrıca, New York Eyaleti tarafından denetlenen güven şirketi kripto alanındaki en derin ve en geniş sigorta kapsamını sunuyor. McIngvale ayrıca şunları söyledi:

Grayscale Investments ve Coinbase, dijital varlıklara güvenli, güvenilir ve düzenli erişim sağlama yolunda öncülük etti. Grayscale Investments, müşterileri için kurulmuş, güvenilir ve değerli bir ortak ve hizmet sağlayıcıları aynı olmalı.

Grayscale Investments’ın yönetimi altında 2,7 milyar dolar

Öte yandan Grayscale, 1 Nisan 2019 ve 30 Haziran 2019 tarihleri ​​arasında ürünlerinin aktivitesi ve performansıyla ilgili “2019 İkinci Çeyrek Grayscale Investments Dijital Varlık Yatırım Raporu”nu yayınladı. Rapora göre Grayscale, Temmuz ayının ortalarında yönetimi altındaki 2,7 milyar dolarlık kripto varlığı ile tüm zamanların en yüksek hacmine ulaştı. Ayrıca, bu rakam bir önceki çeyreğin yaklaşık 3 katı kadar.

Grayscale Investments ayrıca, 25 ile 64 yaşları arasında kalan 1.100 Amerikalı ile bir anket yaptı. Ankete göre Bitcoin geç dikkatin merkezi oldu. Google Trends Bitcoin’e olan arama ilgisinin, birkaç aydır hisse senetlerinden daha yüksek olduğunu da koydu. Bitcoin’e olan bu yüksek düzeydeki ilginin çoğu, Facebook’un başlangıçta kripto varlıklarının farkında olmadan başlattığı Libra kripto para birimini başlatmasıyla ilişkilendirilebilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin