Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi
Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

Bitcoin boğası Tom Lee’den yeni BTC fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Tom Lee, Bitcoin fiyatının yakın zamanda büyük bir ralliye tanık olacağını söyledi. 17 Mart’ta Lee, mevcut kripto kışı sırasında Bitcoin’i aşağı sürükleyen “tailwinds”un harekete geçtiğini tweetledi. Spesifik olarak Lee, “risk varlıklarındaki yükseliş ve ABD doları gibi yükselmeyen makro faktörlerin artık BTC rallisi için rüzgarlar olduğunu” öne sürüyor.

Tom Lee: “Yükselen piyasalar Bitcoin’i düşürdü.”

Lee daha sonra, son birkaç ay içinde gelişmekte olan pazarlardaki bir düşüşün Bitcoin’i “aşağı çektiğini” iddia etti. Bugüne kadar Bitcoin’in performansı ile gelişmekte olan piyasaların performansı arasında bir ilişki kurulmadı.

Lee ayrıca, S&P 500 ve küçük piyasa değerine sahip hisse senetlerinin son rallide iki standart sapmadan büyük olduğunu belirtti. Daha sonra Bitcoin boğası, eğer hisse senetlerini BTC “yakalarsa” bunun Bitcoin fiyatının 10.000 dolardan 20.000 dolara çıkacağı anlamına geldiğini vurguladı.

Yatırımcılar artık Bitcoin fiyat tahminlerini ciddiye almıyor!

Öte yandan, birçok finansal uzman, Bitcoin fiyat hareketleri ve borsalar arasında bir ilişki olmadığını söylüyor. Miller Value Partners kurucusu Bill Miller, konuya yönelik şunları belirtti:

Borsa ile ilişkili olmadığı için Bitcoin’i seviyorum. Bitcoin temel olarak hisse senetleri veya tahviller ile istatistiksel olarak ilişkili değil, bu da onu mükemmel bir portföy varlığı yapıyor.

Bu noktada kripto endüstrisindeki pek az kişi, Bitcoin fiyat tahminlerini ciddiye alıyor. Çünkü popüler uzmanlar bile 2018 piyasa çöküşünü öngöremedi.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin