Bitcoin boğası milyarder Tim Draper, favori altcoinlerini açıkladı
shot of bull silhouette

Bu altcoinlere dikkat! Milyarder Bitcoin boğası açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin boğası Tim Draper, güçlü temelleri ve benzersiz kullanım durumları nedeniyle kripto pazarlarında yakından takip ettiği iki altcoini açıkladı.

Bloomberg Markets’deki yeni bir röportajda milyarder girişimci, açık kaynaklı programlanabilir blok zinciri Tezos’un (XTZ) bir kripto projesinde görmek istediği şeylere sahip olduğunu söyledi:

“Aradığım şey, belirli bir jetonun arkasındaki girişimcilerin ve mühendislerin kim olduğu. Bazı jetonları seviyorum. Tezos’u seviyorum çünkü harika bir mühendislik ekibi var ve bir jetonun nasıl çalıştırılacağını yeniden tanımladılar. Bunu hisse kanıtı olarak yapıyorlar. Daha az enerji kullanıyorlar ve yeni bir yönetim biçimlerine sahipler ve bu heyecan verici.”

Bitcoin boğası milyarderin önerdiği altcoinler

Jürilerin çalışmasında devrim yaratabilecek altcoin

Draper, Ethereum tabanlı altcoin Aragon’u (ANT) da izlediğini söylüyor. Aragon, kullanıcıların kendi merkezi olmayan özerk organizasyonlarını (DAO) oluşturmalarını ve yönetmelerini sağlayan açık kaynaklı bir yazılımdır.

Aragon altcoini, insan jüri üyelerinin yargısını gerektiren öznel anlaşmazlıkları ele almak için topluluk tarafından yönetilen merkezi olmayan bir mahkeme sistemi geliştirdi. Draper’a göre, bu sistem “jürilerin çalışma biçiminde devrim yaratabilir”.

Draper Associates’in kurucusu, Bitcoin’e bakarak, kral kripto paranın enflasyona karşı büyük bir koruma olduğunu ve protokolünün devlet kurumlarına göre üstün güven ve güvenilirlik sunduğunu söylüyor.

“Yatırımcılar için Bitcoin’e tutunmanın çoğunlukla iyi bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sadece 21 milyon Bitcoin var ve bu coinler onları her yerde kullanmamıza izin veren bir özgürlük veriyor. Ayrıca, bir bankaya veya bir devlet kurumuna güvenmeye çalışmak yerine yazılıma güvendiğimizi gösteriyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin