Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri nelerdir?

Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC) kanal direncini düşürdü. Ancak bir kez daha destekle karşılaşıyor gibi görünüyor.
  • Fib uzantısı aracını, yakındaki ilgi alanı bir sonraki potansiyel hedefleri gösterene kadar uygulamak.
  • Teknik göstergeler yükselişin devam edeceğine işaret ediyor ancak daha zayıf bir hızda.
  • Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri ile fiyatın pozitif bölgeye geri döneceği beklenmekte.

Bitcoin fiyatı yakındaki desteği test ettikten sonra yükselişini devam ettirebilir ve Fib uzantı aracı ne kadar ileri gidebileceğini gösterir. Bitcoin şu anda 9.350 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri nelerdir?

100 SMA, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu onaylamak için 200 SMA uzunluğunun üzerinde. Diğer bir deyişle, yükseliş eğiliminin tersine dönmeye devam etmesi daha olası.

Bununla birlikte, hareketli ortalamalar arasındaki fark, sinyal zayıflayan boğa momentumuna daralmakta. Bitcoin fiyatı da 200 SMA dinamik bükülme noktasının altında işlem görüyor ve buradan direnç gösterebileceğine işaret ediyor. Bu durumda satış baskısı yine de toparlanabiliyor ancak yine de Bitcoin için daha fazla zarar görüyor.

Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri!
Bitcoin boğalarını tekrar devreye sokacak piyasa sinyalleri!

Kanal desteği kontrol altındaki kayıpları tutarsa, 10,25’lik bir yüksekliğe kadar geri dönen bir sıçrama veya gerçek kanal direnci olabilir. Diğer bükülme noktaları, %38,2 uzatma veya 9.577 dolar veya ilgili orta kanal alanının yakınındaki %50 uzama da bulunur. %61,8’lik uzantı 9.853 dolar ve tam uzantı kanal direncini geçiyor.

Stokastik, aşağı doğru seyrediyor. Ancak yükseliş momentumunda bir dönüş önermek için geri dönüyor. RSI, son zamanlarda kendini aşırı satış bölgesinde bulduktan sonra yükseliyor.

Bitcoin fiyatını etkileyebilecek pazar faktörleri

10.000 dolarlık bariyerin kar etmesi bekleniyordu, ancak yatırımcılar Buffet ve Gates’ten gelen sözlerden olumsuz etkilendi. Her ikisi de, Bitcoin’in “sıçan zehiri” olduğunu ve çoğunlukla spekülasyondan kaynaklandığını ileri sürdü.

Son zamanlarda sanayi gelişmeleri olumlu geçti ve düzenlemeler daha fazla inovasyona daha fazla açıklık getirdi. Halen devam eden riskler de, yatırımcı talebini dolar cinsinden toplamanın yanı sıra hafifletebilir. Bu nedenle boğalar, mevcut ilgi alanında tekrar şarj edilip edilemeyeceğini görmek ilginç olacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin