Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi son sürat devam ediyor
Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi son sürat devam ediyor

Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi neden kolay olmayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH) 1.565 dolar seviyesinde destek buldu ve ABD doları karşısında iyileşti.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.700 dolarlık dirençle şekillenen önemli bir düşüş eğilimi çizgisi bulunmakta.
  • Parite şu anki dalgalarını devam ettirmek için 1.700 dolarlık direncin üzerine çıkmalı.
  • Grafikte Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesinin kolay olmayacağı görünüyor.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında düşük seviyelerden toparlanıyor. BCH/USD paritesi şu anda 1.700 dolar seviyesine yakın bir artış için büyük bir engelle karşı karşıya.

Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi son sürat devam ediyor

Dün, ABD dolarına karşı 1.650 dolarlık desteğin altında Bitcoin Cash’te aşağı yönlü bir düzeltme gördük. Fiyat bile 1.600 dolar seviyesinin altında işlem gördü ve 1.550-1.560 dolarlık destek alanını test etti. Hatta son ayağın %61,8 Fib düzelme seviyesinin altında 1.460 dolardan 1.835 dolara kadar bir artış oldu. Ancak, düşüş 1.560 dolar destek alanı ile korundu.

Bu düşüşle fiyat 1.567 dolardan oluşturuldu ve Bitcoin Cash yukarı yönlü bir hareket başlattı. Bitcoin Cash, son çöküşün %23,6 Fib geri alım seviyesinin üzerinde işlem görerek 1.834 dolar seviyesinden 1.567 dolara geriledi. Üstelik, Bitcoin Cash 1.625 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üstüne çıktı. Şu anda, fiyat 1.700 dolar seviyesine yakın büyük bir engele yaklaşıyor. Ayrıca, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.700 dolardan dirençle şekillenen bir kilit eğilimli trend çizgisi de bulunmakta. Buna ek olarak, kazançları önlemek için 1.834 dolardan 1.567 dolara kadar olan son düşüşün %50 Fib iyileşme seviyesi 1.705 dolar seviyesinde.

Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi neden kolay olmayacak?
Bitcoin Cash’in fiyat mücadelesi neden kolay olmayacak?

Grafiğe bakıldığında, alıcıların 1.700 dolarlık bariyeri kırması kolay olmayacak gibi görünüyor. Aşağı yönde, 1.625 dolarlık destek 100 saatlik SMA ile birlikte iyi bir satın alma bölgesi.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD yükseliş bölgesinde biraz yer alıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI 50 seviyenin üstüne çıktı.

Başlıca Destek Seviyesi: 1.625 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 1.700 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin