Bitcoin boğaları zayıflık göstermeye devam ediyor: BTC için sırada ne var?
Bitcoin boğaları zayıflık göstermeye devam ediyor: BTC için sırada ne var?

Bitcoin boğaları zayıflık göstermeye devam ediyor: BTC için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta Bitcoin için oldukça boğa oldu. Fiyatlar yeni yılın en yüksek seviyesine yükseldi ve parabolik piyasa dalgası son aylardaki en yüksek artışlardan birini yaşadı. Bir noktada, Bitcoin fiyatı 13.800 dolara yükseldiğinde, Bitcoin sadece yedi günde %43 artmış oldu.

Bitcoin altcoin’leri ezdi

Fiyatların fırlatılmasının yanı sıra, Bitcoin’in hakimiyeti zirvedeydi. Oran %60’ın üzerine çıktı ve o zamandan beri bu seviyenin üzerinde kaldı. Bu nedenle, altcoin’ler Bitcoin gibi pürüzsüz ve müreffeh bir hafta geçiremediler. Orta dereceli kazanımların ardından çoğunluk, hafta sonuna doğru Bitcoin ile düştü ve yüksek destek pozisyonlarına tutunamadı.

Bitcoin (BTC) için sırada ne var?

Bitcoin yeni yılı en yüksek seviyeye ulaştığı için varlık fiyat düzeltmesinden geçti. Varlık, en son 10.600 dolara düşmeden önce, 13.800 doların en yüksek seviyesinden 11.000 doların ortasına düştü.

Hızlı bir toparlanma sonrasında, Bitcoin’in 11.000 doların üzerine çıktığı ve 12.000 doların altında kaldığı görüldü. Günün erken saatlerinde, Bitcoin yeni direncin üstesinden gelmeye çalıştı, 12.300 dolara kadar yükseldi, ancak boğalar pozisyonu tutamadı. Bir ani çarpışma ile varlığın düştüğünü ve uçuculuğun son derece yüksek olduğunu gösterdi. Yazım sırasında, Bitcoin 11.847 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin belirsizliği

Şu anda, Bitcoin’in yaptığı bir sonraki hamle konusunda belirsizlik var ve aynı durum volatilite artışı gördü. Tıpkı birkaç hafta önce 9.000 dolar aralığında olduğu gibi, bazı analistler %20 ila %30 geri çekilme bekliyorlar. Gerçekleşirse, fiyatların 9.000 dolar aralığına çekilmesi bekleniyor. Özellikle, bu Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doları tekrar test etmeden önceki son adımı olabilir.

Bununla birlikte, bazı analistler yakın zamanda herhangi bir önemli geri dönüşü tahmin etmiyorlar. eToro analisti Simon Peters, Bitcoin’in durmadığını söyledi ve varlığın bir veya iki hafta içinde 20.000 dolara ulaşabileceğini öngördü.

Geçmiş olaylar, Bitcoin’in bir sonraki önemli harekete geçmeden birkaç gün boyunca yatay ticaret yapabileceğini gösteriyor. Ancak 2019 Bitcoin rallisinin, Bitcoin tarihindeki herhangi bir ralliden çok farklı olduğu için kesin olarak bir şey söylenemez.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin