Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!
Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!

Ripple (XRP), ödül kazandı! XRP ordusu bunu kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The World Changing Ideas Awards (Dünya’yı Değiştiren Fikirler Ödülleri) Ripple’ı (XRP) sektördeki çabaları ve geliştirdiği ürünler nedeniyle kutladı.

Ripple (XRP), The World Changing Ideas Awards’ta takdir edildi

Fast Company tarafından düzenlenen etkinlik her üç yılda bir düzenleniyor. Ripple son zamanlarda küresel haritadaydı ve dünyaya bankacılık sektöründe devrim yapmak için yaptığı işin boşuna olmadığını kanıtladı. The World Changing Ideas Awards  kapsamında yapılan bir panelin ardından Fast Company Ripple’ı, özellikle amiral gemisi ürünü xRapid için kutladı. Fast Company tarafından düzenlenen etkinlik fazlaca talep görülüyor. Etkinlik inanılmaz girişimleriyle dünyayı değiştiren endüstri liderlerini tanımak ve tanıtmak için yapılıyor. Fast Company konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ripple’ın xRapid’i, FastCompany’in 2019 The World Changing Ideas Awards’de, güvenilirliği artırmaya ve gelişmekte olan dünyadaki havale maliyetlerini düşürmeye yardımcı olduğu için onurlandırıldı!

Organizasyon şirketi etkinlik için bu yıl 2.000’den fazla başvuru aldı. XRP yatırımcıları bu habere fazlaca sevindi. Ripple şirketi ise Twitter’da heyecanını ifade ederek kripto topluluğunu daha da coşturuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz gaziantep escort yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin