Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini
Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini

Bitcoin boğaları hazırlanıyor: BTC yeni yıl zirvelerine doğru gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, neredeyse 14.000 dolara ulaştığı maksimum Haziran ayı seviyesini güncellemeye karar vermişe benziyor. Fiyatın yanı sıra, önde gelen kripto para birimi başka bir rekor daha kırıyor. Hashrate Bitcoin ağının tarihsel maksimum seviyesini 74.548 EH/s’de güncelledi.

Blockchain.com tarafından Bitcoin hashrate)
Blockchain.com – Bitcoin hashrate

Bitcoin yükseliş bölgesinde

Aynı zamanda, Bitcoin madenciliğinin karmaşıklığı endeksi de maksimumdadır. İlk kripto para biriminin ağındaki ortalama işlem komisyonunun büyüklüğü 2 doların altına düşerken, ayın başında 4 doların altında kaldı. Teknik analiz açısından, resim aşağıdaki gibi görünüyor.

TradingView tarafından BTC / USD grafiği
TradingView – BTC/USD grafiği

Gün boyunca, önde gelen kripto yükselen kanaldan fırladı ve düşüşün fiyatı 13.109 dolar oldu. Ancak fiyat, kısa süre önce, 12.061 dolar seviyesindeki önceki desteğinden geri döndü. Analistlere göre, 12.700 doların üzerindeki bir kırılma, yükseliş pozisyonunu daha da güçlendirecek ve ralli grafiğine göre 13.000 doların üzerindeki seviyelerde kalıcılık oluşacak.

Bitcoin 40.000 dolar

Öte yandan, 12.061 doların altındaki fiyatlarda ani bir düşüş hissiyatı büyük ölçüde değiştirebilir. Bununla birlikte, Vexel CEO’su Artur Dzhalilov BTC’nin gelecekteki fiyatı konusunda oldukça iyimser:

Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşacağı Eylül-Ekim’de yeni bir etki ortaya çıkacak ve Aralık ayında yeni fiyat seviyesini Bitcoin başına 35.000-40.000 dolar arasında göreceğiz.  

TradingView tarafından BTC / USD grafiği
TradingView – BTC/USD grafiği

Günlük zaman diliminde, fiyatın 12.061 dolar üzerine yükselişinin düşüş eğilimini nasıl yükselttiğini görebileceği görülmektedir. Kilit dirençteki atılımın ticaret hacimlerindeki artışa eşlik etmesi de önemlidir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 seviyesinde olup, yükseliş hissiyatını gösterirken Chaikin Money Flow, artan bir talebe işaret ediyor. Bu nedenle, önümüzdeki 24 saat içinde BTC, 26 Haziran’daki maksimum değere karşılık gelen 13.880 dolar işaretini hedefleyerek 13.000 dolarlık kilometre taşının üstesinden kolayca gelebilir. BTC’nin fiyatı yazı yazarken 12.280 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin