ethereum rekora koşuyor
Ethereum rekora koşuyor: Hedef 400 dolar

Bitcoin boğa piyasası Kasım ayında geri dönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genellikle Bitcoin fiyatı Mayıs ayından bu yana 8.500 dolar ile 5.800 dolar arasında değişmekte. Ancak fiyat son birkaç ay için nispeten sabit seyrediyor. Oldukça az sayıda kişi tartışmalı para biriminde ümitlerini yitirdi. Ancak daha fazla kişi fiyatların bir kez daha patlayacağını düşünmeye başladı. Birçoğu şimdi Bitcoin boğa piyasası için Kasım ayına bakıyor.

Bitcoin boğa piyasası ETF kararlarını bekliyor

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kripto para birimi topluluğu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin ETF başvurularına yönelik red kararları ile sarsıldı. Eylül ayında daha sonra çıkacak başka bir karar var, ancak bazı sektör oyuncuları SEC’den ümidini kesmiş durumda. Bunun yerine, 5 Kasım’da Bitcoin ETF’lerini tanıtmak için Intercontinental Exchange’in (ICE) planına bakıyorlar.

Yeni bir kripto para platformu olan Bakkt’ı kullanarak ICE, ETF’leri federal olarak düzenlenmiş bir ekosistemde başlatmayı planlıyor. Bakkt, kısa bir süre önce ETF’lerin haberleri nedeniyle değil, aynı zamanda Starbucks, Microsoft ve Boston Consulting Group gibi büyük şirketlerle olan ortaklıklarından dolayı da kripto para birliği topluluğunun dikkatini çekti.

Kasım ayı Bitcoin fiyatı için önemli

Sonuç olarak, insanlar Kasım ayında Bitcoin fiyatının artmasını bekliyor. The Street’e göre, kripto para danışmanlık firması Svandis’in kurucusu ve CEO’su Hermann Finnbjörnsson’ın, Bitcoin’in Kasım ayının ilk haftası itibarıyla 10.000 dolar seviyesini göreceğine inandığını söyledi.

ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) ilk olarak Bakkt’ı onaylamak zorunda olmasına rağmen, insanlar SEC ile aynı komplikasyonları beklemezler. ETF’lerin bir sonraki boğa piyasasını tetikleyeceği düşünülüyor ve Kasım ayı bunu sonunda öğreneceğimiz ay olabilir.

https://twitter.com/OldRowSwig/status/1037144756516741121

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin