Bitcoin, Binance Coin ve Cardano fiyat tahmini
Bitcoin, Binance Coin ve Cardano fiyat tahmini

Bitcoin, Binance Coin ve Cardano fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın majör para birimleri Bitcoin, Binance Coin ve Cardano günü eksi yönde geçiriyor. BNB hariç, BTC ve ADA’nın grafiği kırmızı yakmış durumda. İlk 10 içinde yer alan madeni paraların son haftasında kırmızı yakmasının nedeni kârların alınması gibi gözüküyor. Hafta sonu olması da bir diğer etken.

Bitcoin fiyat tahmini

Piyasanın lider kripto para birimi güne hızlı başlangıç yapsa da şu an düşüş yönünde ilerliyor. Bir önceki günü kırmızı mumla kapatmasına rağmen 60.000 doların üzerinde kalabildi. Bugün 62.000 doları denese de yeniden destek noktasına yaklaştı. Günlük yüzde 2 zarar yazan BTC, aylık kapanış gününde olduğunu belirtelim.

Hatırlayacağınız üzere destek 56.560 dolarda hatalı bir şekilde kırılmıştı. Bunun ardından, Bitcoin (BTC) yükselişi sürdüremedi ve 62.000 doların üzerinde sabitlendi. Satış işlem hacmi düşük olsa da, alıcılar şu anda alımla pek ilgilenmediği için düşüş devam edebilir.

Cardano fiyat tahmini

Bir diğer kayıp yaşayan varlık da ADA coin. Haftalık yüzde 8’e varan kayıp oluşan Cardano’da işler şu anlık iyi gitmiyor. Market hacminde ise 5. sıraya kadar geriledi. 2 doların altına sert iniş yapan Cardano toparlamaya çalışıyor.

Cardano (ADA), yanlış bir kopuştan sonra desteğe geri döndüğü için Bitcoin’den daha kötü görünüyor. Sırasıyla, 1.822 doların kırılması büyük bir düşüş sinyali olabilir ve ADA’yı yakında 1,50 dolara geri getirebilir.

Binance Coin fiyat tahmini

Bugün yaşadığı düşüşe rağmen haftalık grafikte yüzde 8 yükselmeyi bildi. ADA ve BTC’ye göre daha iyi durumda olan BNB, yükseliş için boğaların gücünü hissedemiyor.

Binance Coin (BNB), yükselişi sürdürmek için boğaların gücüne ihtiyacı var. Yeterli destek bulamazsa 509 dolar kırılabilir. Bu bağlamda, yerel borsa madeni parasının yakında 500 doların altına inebilir. Bugün haftalık ve aylık kapanışlar tüm kripto dünyası için ilerleyişin yönünü çizeceği düşünülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin