BAT ve XRP çift haneli kazançlar elde ederken DOGE düşüş eğilimi içerisinde!
BAT ve XRP çift haneli kazançlar elde ederken DOGE düşüş eğilimi içerisinde!

BAT ve XRP çift haneli kazançlar elde ederken DOGE düşüş eğilimi içerisinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası, son 24 saat içerisinde fiyat oynaklığı yaşamazken XRP ve BAT çift haneli kazançlar elde etti. Diğer taraftan Dogecoin son 24 saat içerisinde %7,9 oranında düştü. BAT önemli bir büyüme kaydetti ve yükseliş momentumunu hafifletme işaretleri gösterirken, XRP karışık sinyaller veriyor.

XRP fiyat analiz grafiği.

Ripple’ın yerel tokeni XRP son 21 gün içerisinde zirvelere dikkat çekerek iki paralel çizgi arasında bir düşüş trendinde salındı. Sonuç olarak, alt değer 27 Ekim tarihinde 0,9483 dolardan dört haftanın en düşük seviyesine kadar düştü. Bununla birlikte, fiyat hareketi yaklaşık %13’lük bir artış (üç günlük) gösterdi. XRP boğaları son üç gün içerisinde yükselişi destekliyor.

Sonuç olarak, XRP fiyatı 1,0702 dolar seviyesindeki acil desteğinin üzerine çıktı ve üst trend çizgisinin üzerine çıktı. XRP yükselişine yüksek işlem hacimlerine eşlik ederek sağlıklı bir trendin sinyalini veriyor.

Yazım sırasında, XRP geçen gün %2,07 kazanç kaydettikten sonra 1,112 dolardan işlem görüyor. Yakın vadeli teknikler, alıcılar için bir tercih önerdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 17 puan artarak, alış momentumu sinyali veriyor. Ek olarak, DMI’daki yükseliş sinyalleri kısa vadede alım sinyali verdi.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin fiyat analiz grafiği.

DOGE fiyatı 26 Eylül tarihinden itibaren yükselen bir kama modeli içinde hareket etti. DOGE aylık %19’un üzerinde yatırım getirisi kaydetti. Sonuç olarak altcoin 28 Ekim tarihinde 11 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Üst trend çizgisinden geri döndü. Ancak DOGE, kısa vadeli teknikler olarak son 24 saat içerisinde %7,9’luk bir düşüş gördü. Yazım sırasında, DOGE 0,2662 dolardan işlem görüyor.

Göreceli Güç Endeksi ise 10 puan düştü ve düşüş trendi sinyali veriyor. Ayrıca MACD ve AO da yakın vadede satıcılar için bir eğilim sergiledi.

BAT fiyat analizi

BAT fiyat analiz grafiği.

BAT, son 24 saat içierisinde en fazla yükselen coinlerden biri oldu. BAT  %42,46 yatırım getirisi ve sadece üç gün içinde yaklaşık %83 yükseliş kaydederek geçtiğimiz gün içinde rakipsiz bir büyümeye tanık oldu. BAT 28 Ekim tarihinden bu yana fiyat hareketi yükseliş eğilimindeydi ve destek seviyesi olan 0,9031 doları hızla kırdı.

Sonuç olarak, yüksek işlem hacimleri ile 31 Ekim tarihinde 24 haftanın en yüksek seviyesini 1,4685$’a çıkarmak için yükselişi başlattı. Fiyat, 20, 50 ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalamanın çok üzerinde işlem gördüğü için, ivme gözle görülür şekilde alıcılardaydı.

Bununla birlikte, kısa vadeli teknikler yükseliş momentumunda olası bir geri çekilmeyi işaret ettiği için 24 haftanın en yüksek seviyesinden sonra bir geri çekilme var. Altcoin 1,1265 dolardan işlem gördü.

Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesinde durdu ve alıcıları tercih etti, ancak olası bir geri dönüşü de ima ediyor. Ayrıca, DMI satın alma gücünü gösterdi, ancak DI çizgisi aşağı bakarken yükseliş momentumunda olası kolaylığa işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin