Bitcoin balinası yatırımcıları uyardı:
Bitcoin balinası yatırımcıları uyardı: "Halving yanılgısına düşmeyin!"

Bitcoin balinası yatırımcıları uyardı: “Halving yanılgısına düşmeyin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşan üçüncü Bitcoin halving etkinliğinin kripto para alanındaki olumlu etkileri boyut kazanıyor. Olaydan sonra varlığın kıtlığının artmasıyla birçok trader BTC’nin değer kazanacağını düşünüyor. Ancak hatrı sayılır bir kesim düşüşe işaret ediyor.

Joe007: “Bitcoin halving kabusunuz olabilir!”

Bir kripto para balinası, halving olayına dikkatle yaklaşılması gerektiğini söylüyor. Bitfinex’in üst düzey trader’larından olan balina, etkinliğin yükseliş için gerekli çekişi sağlayamayacağını düşünüyor.

Twitter’da Joe007 ismiyle paylaşımlar yapan trader’a göre üçüncü BTC halving bir gecede hızlı bir para kazanmak isteyen yatırımcılar için bir kabusa dönüşebilir.

Tether ile BTC arasında bir korelasyon var

Joe007’ye göre piyasaya girecek token sayısı yüzde 50 azalacak olsa da, 12 Mayıs birçok BTC sahibi için bir dönüm noktası olabilir.

Piyasaya ekstra Tether (USDT) sürülmesi ile Bitcoin halving arasındaki korelasyonla ilgili Joe007, kripto para kullanıcılarının BST’yi stabilcoin olan BTC ile ticaret yaptığını söylüyor. Stablecoinler yatırımıları büyük kripto volatilitesine karşı korudukları için güvenli birer sığınak olarak görülüyor ve bu da daha fazla USDT talebine yol açıyor.

Tether’in nisan ayında 3 milyar dolarlık kripto satmasıyla ilgili endişeleri olan Twitter analisti Python Trade’e cevap veren Joe007 şöyle dedi:

Evet, beyinleri olan insanlar kriptodan çıkarak fiata gitti ve 2,5 ila 3 milyar dolar arası yeni bir akış yarattı. Akılsızlar ise halving ümidiyle kripto paralarda kaldı.

cryptopolitan

Ünlü CEO’dan halving öncesi için heyecanlandıran Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin