Bitcoin

Bitcoin balinası ‘Hodling’ BTC fiyatının toparlanması için umut veriyor: BTC fiyatı yeniden yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda kripto para sektörünün genelinde düşüş eğilimi görülse de Bitcoin (BTC) hem merkezi olmayan finans (DeFi) varlığının amiral gemisi hem de kripto para piyasasının geneli için en büyük pay sahipleri açısından havayı tersine çevirebilecek modeller sergiliyor.

Kripto piyasası istihbarat platformu Santiment tarafından 11 Haziran’da bir tweette paylaşılan grafik desen analizine göre Bitcoin, biriken balinaları ile balina varlıklarının günde yaklaşık 1.000 BTC arttığı düşen fiyatlar arasında yükseliş eğilimli bir ayrışmaya tanık oluyor.

Gerçekten de ilk dijital varlığın balinaları ya da 100 ila 10.000 BTC’ye sahip kripto cüzdanları, fiyat 9 Nisan’dan bu yana yüzde 10 düştüğü için varlıklarına 57.578 BTC daha ekleyerek bu yükseliş sapmasını yarattı ve platform ekibinin belirttiğine göre “güçlü bir toparlanmanın gerçekleşebileceğini” gösterdi.

Bitcoin
Kaynak: Santiment

Bitcoin fiyat analizi

Halihazırda Bitcoin, haftalık grafikte yüzde 3,15 ve geçtiğimiz ay yüzde 3,76’lık kayıplarını tersine çevirmeye çalışırken son 24 saat içinde fiyatını yüzde 0,35 artırarak toparlanma belirtileri göstermeye başladı ve 12 Haziran’da alınan verilere göre şu anda 25.840 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin
Kaynak: Finbold

Bu arada birçok uzman Bitcoin‘in bir sonraki olası fiyat hedefinin gelecekte bir noktada 100.000 dolar seviyesinde olabileceğini savundu ve Google’ın en son yapay zeka (AI) teklifi olan Bard da bu olasılığı kabul etti.

Yapay zekâ aracı, piyasa değerine göre en büyük dijital varlığın önerilen eşiğe ulaşmasına yardımcı olabilecek faktörler olarak artan kitlesel benimseme, artan kurumsal yatırımcı ilgisi ve Bitcoin’in yasal bir ihale olarak hükümet tarafından benimsenmesini sıraladı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin