featured

Ünlü analist Bitcoin’de yaşanabilecek güçlü bir bozulma konusunda yatırımcıları uyarıyor: İşte hedefleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2021’de Bitcoin’in (BTC) boğa piyasasının sonunu yakalayan bir tüccar, kripto kralının daha fazla satış olayına tanık olma riski altında olduğu konusunda yatırımcıları uyarıyor. Takma adlı analist Pentoshi, 692.900 Twitter takipçisine sahip ve Bitcoin’in 25.000 dolar civarındaki acil desteğini kırmaya tehlikeli bir şekilde yakın göründüğünü söylüyor.

Bitcoin desteği kırabilir!

Pentoshi’ye göre, bir borsa düzeltmesi BTC için bir sonraki aşamayı katalize edebilir.

“Mesele şu ki BTC ve ETH için kripto pazarlarındaki genel zayıflık bağlamında ve SPX ve NQ’nun yerel zirvelerde veya yakınında olması muhtemel olan bu 90 günlük aralıkları kırmak için güçlü bir potansiyel olduğunu hissediyorum. Buradan bir dökümdeki en ilginç iki seviyeyi işaretledi.”

bitcoin
Kaynak: Pentoshi/Twitter

Pentoshi’nin grafiğine baktığımızda 25.000 doların altındaki bir hareket BTC‘yi ilk önce 22.600 dolara, son destek hattı olarak 20.000 dolara kadar indirebilir. Yazı yazıldığı sırada Bitcoin 25.738 dolardan işlem görüyor.

Kripto tüccarı, dünyanın en büyük kripto borsasının faydalı tokeni olan Binance Coin’in (BNB) fiyat hareketini de izliyor. Pentoshi’ye göre BNB’nin önümüzdeki aylarda 200 dolardan desteğin altına düşmesi muhtemel.

“Muhtemelen burada neyin altında yattığını yakında öğreneceğiz (Q3) ve muhtemelen bu kötü olacak.”

Kaynak: Pentoshi/Twitter

Yazı yazıldığı sırada BNB’nin değeri 235,66 dolar. Daha geniş kripto pazarlarına gelince Pentoshi, altcoinlerin geçen yıl büyük düşüşe rağmen değer kaybetmeye devam edebileceğini söylüyor.

“Bir şeyin yüzde 90 düşmesi onu iyi bir satın alma aracı yapmaz. Bağlam inanılmaz derecede önemlidir. Bir şey art arda yüzde 90 düşebilir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin