Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminde yaşanan son düşüşle beraber hesaplarda hareketlilik sıklaştı. Bitcoin balinaları soğuk cüzdanlardan BTC aktarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ise Bitcoin balinası, önemli bir aktarım yaptı. 600 milyon doları bulan BTC varlıklarını harekete geçirdi.

Kasım’ın ikinci haftası Bitcoin 69.000 dolar ile tüm zamanlar zirvesini görmüştü. En tepe noktasından sonra belli bir doyuma ulaşan BTC, yeniden aşağıya yönlü hareketine başladı. Haftalık yüzde 15’i bulan kayıpla 60K altına kadar sarktı. Temmuz ayından bu yana yükseliş trendini koruyan kripto para birimi, düzeltmeye gitti. Trend bölgesinden destek alma ihtimalinin de masada olduğu pek çok olasılık konuşulmaya başlandı.

Bitcoin para biriminde yaşanan hareketliliğin bir benzeri balinalarda görüldü. Kimi balina sepetine yeni BTC eklerken kimi balina ise kar satışları oluşturdu. Kısa vadeli pozisyonlarında çokluğu Bitcoin’i bu sürece getirdi.

Bitcoin balinası, 10 bin BTC borsaya aktardı

Piyasanın önemli veri paylaşım işletmesi Whale Alert, devasa Bitcoin transferi saptadı. BTC saklama şirketi olarak yakından tanıdığımız Rapor cüzdanında 10.000 Bitcoin tutan balina Binance borsasına katarım gerçekleştirdi. Transfer yaklaşık iki gün önce yapıldı. Toplam piyasa değeri ise yaklaşık olarak 600 milyon dolar olduğu biliniyor.

Öte yandan 21 Kasım Pazar günü itibarıyla 340 BTC ve 430 BTC soğuk cüzdanlardan borsalara aktarıldı. Toplam piyasa değeri 45 milyon doların üzerinde bir transfer gerçekleşti. Coinbase ve Binance borsalarına taşınan varlıklar için henüz satış yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin