Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Bitcoin Balinası, 12 milyon dolar değerindeki BTC’yi ‘HODL’ cüzdanına taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin pazarındaki büyük oyunculardan (Bitcoin balinası) biri, 1.537 BTC’yi (12,2 milyon dolar) Coinbase’den harici bir cüzdanına taşıdı. Birçoğu bunu açık bir birikim olarak yorumluyor.

Birçok tüccar, Bitcoin için bu düşen fiyat aralığını “birikim” olarak adlandırıyor. Şimdi, kripto para endüstrisindeki balinaların aklında da benzer bir fikir var gibi görünüyor.

Balina Uyarısı (@whale_alert), Coinbase’den bilinmeyen bir cüzdana yapılan büyük bir transferi twitledi. Toplamda, 1.537 BTC (12,2 milyon dolar değerinde) harici bir cüzdana taşındı.

Bitcoin balinası BTC mi biriktiriyor?

Şu an itibariyle, alıcı adresi yalnızca BTC’nin devredilen tutarını tutuyor. Bununla birlikte, adres geçmişte oldukça aktif olmuş ve toplamda 95.767 BTC işlemine sahip. Bazı kullanıcılar bu transferi, ciddi bir birikim döneminde olduğumuz şeklinde yorumluyor.

https://twitter.com/diaryrektman/status/1186904694825897984

Büyük bir hareket yakında gelebilir

Bir alım satım platformundan dış cüzdana büyük miktarlarda BTC’nin taşınması piyasa için olumlu bir algı oluşturuyor. Bu örnek, aynı zamanda haftalardır arka planda gerçekleşen birçok olaydan sadece bir tanesi.

Daha öncede bir yatırımcının 1.000 BTC’lik (8 milyon dolar) bir fonu bir dış cüzdana HODL amacıyla taşıdığı görüldü. Geçen hafta, bir başka büyük oyuncu Coinbase’den 650 BTC (5,3 milyon dolar) kadar fonu harici bir cüzdana aktarmıştı.

Yüksek değerli transferlerin sayısındaki artış, pazardaki büyük oyuncuların Bitcoin biriktirdiğini gösteriyor. Bu aktarımları, piyasada kayda değer bir salınım olduğu göz önüne alındığında, hafife almamak gerekiyor. Zira balina olarak adlandırılan büyük yatırımcılar, bu dalgalı piyasada birikim yaparak sermaye kazanıyor olabilirler.

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin