Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Bitcoin balinaları güç mü topluyor? En büyük cüzdanlar BTC sayısını arttırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinaları son 24 saat içinde oldukça aktif gözüküyor ve raporlara göre, sadece dört işlemde 16 milyon ABD Doları değerinde BTC taşıdılar.

Bitcoin Balinaları satış için harekette

Bu büyük işlemleri takip eden ve yayınlayan Whale Alert adlı bir Twitter profili, son 24 saat içinde dört ana işlemin tamamlandığını doğruladı. İlk işlem 721 BTC (yaklaşık 2.77 milyon ABD Doları) taşıdı. Daha sonra daha büyük bir işlem gerçekleşti: 1870 BTC (yaklaşık 7.1 milyon ABD Doları) taşındı.

Bu iki işlem özel cüzdanlar ve kripto para birimleri arasında yapıldı. Bunlardan ilki, bazı sosyal medya kullanıcılarının, Bitcoin’lerin Fiat’a aktarılacağını düşünmesine sebep olan Coinbase Borsası’na yapıldı. İkinci takas, bilinmeyen bir cüzdan üzerinde Poloniex ile yapıldı.

Aynı günde birkaç saat içinde iki işlem daha oldu. Bunlardan biri 869 BTC (3.2 milyon dolar) idi ve Bitstamp’tan bilinmeyen bir cüzdana taşındı. Diğer işlemde 1012 BTC (3.2 milyon dolar) bilinmeyen bir cüzdandan bitFlyer’a taşındı.

Balinalar güç mü topluyor?

Son zamanlarda bazı Bitcoin balinalarının ayı piyasası boyunca daha da güçlendiği bildirildi. Fiyatlar düştükçe birçok kişi tokenlerini piyasaya sattıkça, bazı balinalar tokenleri ucuza almaya karar verdiler. Rakamlar, şu anda bazı balinaların sahip olduğu toplam BTC miktarının arttığını gösteriyor

En zengin 100 Bitcoin cüzdanı dolaşımda bulunan tüm Bitcoin’lerin %16’sından fazlasına sahip. Son iki ayda, en büyük beş cüzdan BTC’lerini 2.879 adet kadar artırdı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin