featured
10 Bitcoin Boğası: Bitcoin ve kripto paralara inanan ünlü insanlar

10 Bitcoin Boğası: Bitcoin ve kripto paralara inanan ünlü insanlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri tüm dünyada genişledi ve birçok bireyden ve ünlü insandan destek ve eleştiriler aldı. Bu yazıda, en popüler Bitcoin boğalarının bazılarını sunacağız. Bu Bitcoin meraklılarının, Bitcoin’e inandıkları ve onu bugünkü değer alışverişinin bir alternatifi olarak gördükleri bilinmektedir.

İşte en ünlü Bitcoin boğaları

Jack Dorsey

Jack Dorsey, Twitter’ın CEO’su ve Bitcoin’e (BTC) ve Lightning Network’e verdiği desteği gösteriyor. Joe Rogan Experience çevrimiçi fuarında Dorsey, internetin yerel para birimine sahip olacağını ve bunun Bitcoin olacağını söyledi. Bunun için, Jack Dorsey’in etkilemesi gereken Bitcoin boğalarının arasında olduğuna inanıyoruz.

Bobby Lee

BTCChina’nın kurucu ortağı ve BTC Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bobby Lee, başka bir Bitcoin boğasıdır. Ağustos 2018’de Bobby Lee, Bitcoin’in 2020 yılına kadar 77.000 dolara ulaşacağını öngörmüştü. Ancak, uzun vadeli fiyat onun için çok daha yüksek.

Twitter’da Bitcoin 60.000 doları aştığında BTC için büyük bir dönüm noktası olacak olan toplam 1 trilyon dolarlık dolaşım değerine sahip olacağını yazdı. Bu fiyata ulaştıktan sonra, Bitcoin daha fazla stabiliteye sahip olacak ve daha az dalgalanacak.

Steve Wozniak

Steve Wozniak, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple’ın ortak kurucusu olarak bilinir. Wozniak, Bitcoin’in dünyanın para birimi olacağını söyledi. Ayrıca Bitcoin’in saf olduğunu ve onu yöneten bir insan olmadığını da belirtti. Onun için bu özellik tüm insani sözleşmelerimizden daha önemli.

Bill Miller

Tanınmış bir Wall Street yatırımcısı olan Bill Miller, birkaç kez Bitcoin hakkında konuştu ve bu konudaki görüşünü verdi. İlginç bir teknolojik deney olarak nitelendirdi ve bir Bitcoin gözlemcisi olduğunu ancak inanan olmadığını söyledi.

Bitcoin 20.000 dolara ulaştığında, paranın yüzde 50’sini hedge fonundan en iyi kripto para birimlerine yatırdığını söyledi. Ve Eylül 2018’e kadar, Miller Value Partners, yönetim altındaki varlıklarda 2.89 milyar dolar tuttu.

Peter Thiel

Piyasadaki başka bir Bitcoin boğası Peter Thiel. Girişim kapitalisti zaten Bitcoin’e altın benzeri güvenli bir bölge olma olasılığına bahis koydu. CNBC ile yaptığı konuşmada, Bitcoin’nin diğer her şeyden tarafsız olacağını söyledi.

Abigail Johnson

Fidelity Investments’in CEO’su Abigail Johnson, şirketi kripto para birimlerini benimseme konusunda da rehberlik ediyor. Fidelity Investments, kripto ile ilgili yatırımlara odaklanan Fidelity Digital Assets adlı yeni bir şirketi tanıttı. Fidelity Digital Assets, kripto pazarına katılmak isteyen kurumlara ve daha büyük yatırımcılara hizmet verecek.

Tim Draper

Tanınmış bir girişim sermayesi yatırımcısı olan Tim Draper, çok uzun zamandır kripto pazarında bulunuyor. 1000 Doların altında işlem gördüğü zaman Bitcoin’e yatırım yaptı ve bu dijital varlığın geleceği için de çok sert tahminlerde bulundu. Bitcoin’in 2022’de 250.000 dolar’a ulaşacağını öngördü.

Zhao Dong

Çin Bitcoin milyarder Zhao Dong, Bitcoin’in 2020’de “bahar” yaşayacağına inanıyor. Dong’un Bitcoin’de yükselişine inanışı için birkaç nedeni var. Bunlardan biri, kripto para borsası Bitfinex’in önemli bir kısmının sahibi olması.

Anthony Pompliano

Anthony Pompliano aynı zamanda bir Bitcoin boğası ve Twitter’da kriptolar hakkında en tarafsız görüş bildirenlerden biridir. Bitcoin’in 3000 doların altına düşebileceğine inanmasına rağmen, geleceği için çok boğa kalıyor. Piyasada bazı psikolojik bileşenlerin olduğunu söyledi.

John McAfee

McAfee, Bitcoin’in 2021’den önce 1 milyon dolara ulaşmasını öngördü ve bu gerçekleşmezse çok riskli bir söz verdi. McAfee ayrıca, inandığı farklı İlk Para Teklifleri’ni (ICO’lar) ve Blockchain projelerini de tanıtıyor. Bay McAfee medyada kararlı bir Bitcoin boğa ve iyi bilinen bir analist. Bitcoin fiyat tahmini gerçek olacak mı? Bunu henüz bilmiyoruz ama kesinlikle öyle umuyoruz.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin