Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini
Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini

Analistler uyardı: Kızgın Bitcoin ayıları 2019’un geri kalanına hakim olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başkan Trump’ın bir Bitcoin ve kripto eleştirmeni olarak aniden ortaya çıkması, Oanda Corp’un üst düzey pazar analistine göre BTC’nin fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir ve Bitcoin ayıları geri dönebilir.

Bitcoin ayıları, Haziran ayını sıfırlayabilir

Alfonso Esparza, Bloomberg’e Trump’ın kripto pazarındaki duruşuna inandığını ve Facebook’un Libra’sının Bitcoin ayılarını yeniden hayata döndürdüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Trump’tan gelen yorumlar kripto para birimi üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturduğundan Bitcoin düşük işlemlerine devam ediyor. Haziran ayında elde edilen tüm kazancı kaybederek Bitcoin, 8.000 dolara düşebilir.

Dave the Wave olarak bilinen bir kripto analisti, Twitter’daki 11.000 takipçisine, bu yılın başlarında yaklaşık 3.150 dolar seviyesine düştükten sonra Bitcoin’in, 2019’un geri kalanını aşabilecek potansiyel bir değişimle karşı karşıya olduğunu şu şekilde söyledi:

En düşük minimum 10K’nin altında büyük bir trend değişikliği görülebilir. Altı ay boyunca yükseldi… muhtemelen yılın geri kalanında düzeltme olarak geçebilir. Ancak olumlu tarafı da, altcoin’lerin  içe doğru bakması.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin