Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?
Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?

Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sonunda Bitcoin ATH yeniledi. Yaklaşık 3 haftadır akümle olan piyasanın en değerli varlığı bir rekora daha imza attı. 21 Ekim’den bu yana düzeltme ve bir yatay piyasa izleyen BTC, dün itibarıyla harekete geçti. 68.000 dolar geçilerek yeni rekor geldi. 8 Kasım Pazartesi oluşan ralli bugün de devam etti. Tüm göstergeler pozitif olarak kendini gösteriyor.

Bitcoin ATH yaparken, boğalar oldukça aktif. 70 bin dolar hedefi gitgide pekişiyor. Boğaların baskın olduğu bir dönemde yıl sonu hedefi 100 bin dolara olarak yeniden dillenmeye başlandı. Plan B Twitter hesabı yaptığı paylaşımda stok akışı için 100.000 doları işaret etti. Ayrıca boğa döngüsünde ortalama BTC’nin 288 bin dolara doğru gidebileceğini de söyledi.

Bitcoin mega boğa koşusunu neler tetikliyor? 

Kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyesinde işlem görüyor. Haberi yaptığımız şu sıralarda halen 68.000 doların üzerinde kalmayı başardı. Tarihsel grafiklere göre ise bir sonraki boğa koşusunun sadece başlangıcı olabilir. Çizelgelerde, 2013 ve 2017 Bitcoin boğa koşularını karşılaştırabiliriz. Bu çizelgelerde, BTC’nin önceki tam koşularının davranışını tekrarlarsa, 200.000 $ seviyelerinin üzerinde herhangi bir yerde bir zirveyi izlediğimizi bizlere gösterebilir.

Bitcoin ATH yaparak patlama yaşasa da 2021 yılının ilk boğa sezonu gibi bir coşku yok. Popüler kripto analisti Lark Davis, bu durumu şu şekilde özetledi:

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine geldi. Ancak arama hacmi delicesine düşük. Görünüşe göre bu ralli yatırımcı tarafından yönetilmiyor. Büyük bir para sessizce satın alıyor gibi.

Veri sağlayıcısı Santiment ise mega balina birikiminin devam ettiğini dikkat çekti. Santiment balinalar hakkında şunu paylaştı: 

BTC 8 Kasım Pazartesi gününün erken saatlerinde büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Çoğu altcoin geride kaldı. Bitcoin ise 66 bin doların üzerine çıktı. BTC tutan büyük balina adresleri, sadece son 5 günde 43 bin $ daha fazla BTC biriktirdi ve çantalarını % 2,1 artırdı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin