Bitcoin, 68.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı
Bitcoin, 68.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı

Bitcoin, 68.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 8 Kasım Pazartesi günü Bitcoin, eski ATH’sine yakın bir açılış yapmıştı. Dün itibarıyla yeni güne ve haftaya 66.000 dolar seviyelerinden girdi. Haftalık kapanışı 63.500 doların üzerinde olması yeni tüm zamanlar zirvesinin habercisi oldu. Pazartesi gününü bitiren BTC, TSİ gece 1’de tüm zamanlar zirvesini tazelemiş oldu. Gece 3 kapanışı ise 67.000 doların üzerinde geldi.

Pazartesi haftaya hızlı başlangıç yapan Bitcoin, Salı günü ralliyi sürdürdü. Sabah saatlerinde 68.500 doları görerek yeni ATH yaptı. Bu Bitcoin’in gelmiş geçmiş en yüksek rakamı oldu. Piyasa değeri ise 1,3 trilyon doları geçerek yeni bir rekora uzandı. Günlük hacimde de artış yaşayan BTC, 40 milyar dolarlık yatırım aldı.

Kripto para biriminin ani fiyat artışıyla piyasa hakimiyeti yüzde 44’ün üzerine çıktı. Son 7 gün içinde yüzde 10’luk artışla yeniden hareketini başlatmış oldu.

Bitcoin, Ekim ayından bu yana yükselişte

Dünyanın 1 numaralı kripto parası Eylül ayını geçtikten sonra yükselişini başlattı. Ekim ayında yükseliş zirve yaparken, Mart ayından sonra ilk ATH geldi. Ekim ayında %42’lik bir artış kaydetti. 

Amerika’da ilk defa New York borsasında BTC’nin listelenmesi tarihe geçmişti. 19 Ekim Salı günü BITO ismiyle vadeli işlemler açılmıştı. Bu haberin hemen ardından Bitcoin, 67.000 doları geçerek tarihi bir zirveye imza atmıştı.

Ekim ayında zirve yaptıktan sonra %15’i aşan bir düzeltmeye gitmişti. Ekim ayının sonları ve Kasım ayının başında stabil bir ilerleme yaşayan Bitcoin yeniden harekete başladı. Boğaların baskın olması Bitcoin’in daha hızlı ilerlemesine yardımcı oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin