Kripto haberleri peş peşe geliyor: Aylık kapanışa yakın canlılık var!

“Bitcoin, Apple hisse senediyle aynı yolda” bu sözler Fidelity direktörüne ait

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fidelity Investments Global Makro Direktörü Jurrien Timmer, yakın tarihte bir röportaj verdi. Timmer, Bitcoin ile ilgili duygularını dile getirdi. Önemli demeç veren direktör, Apple detayını paylaştı.

Kurumsal yatırımcılar Bitcoin’i fazlasıyla önemsiyor. Önceleri mesafeli duran pek çok şirket bile artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu fark ediyor. Geleceğin para birimleri olarak gösterilen Bitcoin ve türevleri, kimine göre insanlığın kurtuluşu. Kripto varlıkların enflasyon, faiz gibi kavramlara karşı çıkması bunun bir örneği.

Tüm bunları düşündüğümüzde Fidelity Investments Global Makro Direktörü Timmer, eşsiz bir imkan sunduğu görüşünde. Jurrien Timmer, ayrıca Apple hisselerini örnek göstererek Bitcoin’in bu yolda olduğunu belirtti.

Fidelity direktöründen önemli mesajlar

Amerika merkezli bir şirket olan Fidelity, finansal hizmetler veriyor. Kurum yoğunlukla finansa ve ekonomi üzerine odaklanıyor ve çalışıyor. Bu yüzden şirket için dijital varlıklar önemli. Bu alanda da müşterilerin isteklerine karşılık verebilecek bir yapısı var.

Ekiple beraber tüm bunları yürütebilen şirket, Bitcoin üzerinde ise ayrıca duruyor. Microstrategy ve Grayscale kadar önemsediğini söylemek mümkün. Öyle ki Fidelity Investments Global Makro Direktörü Timmer şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Bitcoin’in büyüme yolunu Apple hisselerininkiyle benzetiyorum. … Bitcoin, giderek daha fazla yatırımcı tarafından meşru bir varlık sınıfı olarak kabul ediliyor. … Bitcoin hem zorlayıcı bir arz dinamiğine (S2F) hem de talep dinamiğine (Metcalfe Yasası) sahiptir.

…  Bitcoin güvenilirlik kazanıyor. Altının dijital bir analoğu olarak daha fazla dışbükeyliğe sahip… Bitcoin zamanla altından daha fazla pazar payı alacak.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin